Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Secara amnya Diana ni tak lah pandai sangat memasak,sekadar dapat menyediakan makanan untuk Hubby itu dah memadai bagi Diana tapi taklah sampai Diana tak nak belajar memasak kan....hehe....Kalau ada resepi yang senang tu,Diana pun nak cuba juga...
Tentu ramai dah sahabat blogger dan pembaca yang tau dan mungkin juga mengunakan maggi cukup rasa dalam setiap masakan yang di sediaka kan....sama nacam Diana juga semenjak Diana memasak dengan mengunakan maggi cukup rasa ni,Hubby selalu memuji masakan yang Diana masak...sedap katanya....hehe...
Bg ana maggi secukup rasa ni menghilangkan rasa. Ana tak berape minat masak pakai maggi secukup rasa. Huhu. Selalu pakai garam gula je. Ejas tang tu je. Tak pun kalau xde perisa baru pakai kiub.
Assalam... sedap tu.. selera pulak mlm2 ni bila tengok perencah tu. Terbayang makanan panas hhmm... Maaf minggu ni terlambat sikit menyinggah sbb agak tersibuk sikit hehee.. :D
Elok jgn guna lagi penyedap masakan jenis apapun.memang sedap...serius saya katakan...4bln guna maggi cukup rasa ni...bila buat medical kadar garam saya meningkat dlm keputusan ujian darah!saya ikhlas berkongsi apa yg saya lalui...
15 ulasan:
kathy pun guna jgk ni sis..
sekarang ni senang ja kan mau menyedapkan makanan..hanya bubuh secukup rasa, dah cukup kan..^_^
Bg ana maggi secukup rasa ni menghilangkan rasa. Ana tak berape minat masak pakai maggi secukup rasa. Huhu. Selalu pakai garam gula je. Ejas tang tu je. Tak pun kalau xde perisa baru pakai kiub.
Ni memg sdp tpi biasa lya klau msk sayur guna sos tiram pasti lagi sdp akak try la
Memang sedap..! tapi kalau boleh jangan selalu... takut nanti cik abe awak cepat laaa hilang rambutnya... :D
@acik idah memang sedap guna perencah cukup rasa maggi..
@Asha LyaMemang sedap dik Lya....
@Kathy R'bainSenang kan Sis....memasak pun jadi cepat siap....hehe
mama kekadang je guna..
mama menabung kat sini.. boleh beli cukup rasa banyak2.. hihi
Kalau nurul x pernah guna ni, cuma guna kiub kalau buat masakan bersup dan sos tiram tuk sayur2an... :)
Kalau nurul x pernah guna ni, cuma guna kiub kalau buat masakan bersup dan sos tiram tuk sayur2an... :)
Zumal kurang guna penambah rasa dalam masakan ^_^
Assalam... sedap tu.. selera pulak mlm2 ni bila tengok perencah tu. Terbayang makanan panas hhmm...
Maaf minggu ni terlambat sikit menyinggah sbb agak tersibuk sikit hehee.. :D
Aik haha dah macam review dekat iklan tv pula :3
Elok jgn guna lagi penyedap masakan jenis apapun.memang sedap...serius saya katakan...4bln guna maggi cukup rasa ni...bila buat medical kadar garam saya meningkat dlm keputusan ujian darah!saya ikhlas berkongsi apa yg saya lalui...
Catat Ulasan