Anugerah Terindah: November 2016

Halaman

28 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel





Salam semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dekat blog MD ini...Hari ni nak join lagi giveaway dari dua orang blogger yang suka travel siapa lagi kalau bukan blogger JM Rerupis @ Jari Manis dan blogger  Wa Ah Kak @ SS

Nak join giveaway ni jangan lupa KLIK SINI

Tag : Blogger Wana


SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel .

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlink kepada entri INI sahaja.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.

5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri INI sahaja.

6. Nota Penting : Pastikan follow syarat 1 -5. Jika salah satu syarat tidak dipenuhi, penglibatan TERBATAL.



INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".


Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random number service Random.org. 








Review - Sabun RADYA Jadi Pilihanku





Salam dan selamat hari isnin  untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi singgah dekat blog MD ini....Pepagi ni baru nak up entri baru....eyalah tu kan baru lah sangat padahal dah lama nak taip cuma keadaan masa yang tak mengizinkan sangat....




Sebelum MD teruskan dengan isi entri ni MD nak mengucapkan berbanyak terima kasih kepada pengasas produk jenama RADYA Puan Rosmini Rosmi Ladaba kerana memperkenalkan produk jenama RADYA...Selain sabun RADYA produk atas jenama RADYA juga mengeluarkan Sunblock@Foundation RADYA,Skincare RADYA,Minuman Collagen RADYA.MD juga mengunakan set Skincare RADYA yang mengandungi krim siang dan malam....InsyAllah nanti ada masa MD akan review set Skincare RADYA pula....







SABUN RADYA
SABUN RADYA
EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH
KELEBIHAN πŸ‘‡
🌻 menghilangkan jerawat batu
🌻 menghilangkan parut jerawat dan bekas jerawat
🌻 menghilangkan kesan jeragat
🌻 memutihkan kulit
🌻 mengecilkan pori-pori
🌻 menyegarkan kulit muka
🌻mengawal minyak berlebihan di muka
🌻 melembabkan kulit muka
🌻menegangkan dan menganjalkan kulit muka
🌻 kulit lebih licin , cerah dan berseri-seri dan membuang toksin pada wajah
🌻 menghikangkan bintik hitam di muka
🌻 menghilangkan bau badan
🌻menghilang jerawat belakang badan


KANDUNGAN SABUN πŸ‘‡
🌞 extract bunga cengkih
🌞 extract kulit kayu manis
🌞 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
🌞kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🌞 mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit



Yang kita semua tahun bunga cengkih dan kulit kayu manis memang banyak khasiatnya selain dalam masak ia juga di gunakan dalam produk kecantikkan...Nak tahu dengan lebih lanjut dan testimoni  para pengguna produk RADYA boleh singgah dekat sini dan jangan lupa LIKE sekali ta. 

Facebook : Radya Cosmetics


"RADYA.....SEGALANYA PASTI
SYUKUR....ADA RADYA"









22 November 2016

Giveaway Miniature Photography By Waza Studios




Salam buat semua rakan blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai...Entri pertama di bulan november ni baru nak bermula di sebab banyak hal yang terjadi semua entri yang nak MD post terpaksa di tangguhkantangguhkan InsyAllah ada masa dan kesempatan MD akan post untuk rakan blogger dan pengunjung yang sudi singgah di blog MD ini....



Pagi ni MD join giveaway anjuran dari blogger Miza...MD suka sangat tengok gambar giveaway ni...comel sangat....






Nak join giveaway ni jangan lupa KLIK SINI




syarat-syarat penyertaan

1) terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) mempunyai blog dan instagram

3) follow blog dorayakino.blogspot.my

4) follow instaram Waza Studios

5) copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)






Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign