Anugerah Terindah: Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Halaman

23 Oktober 2015

Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh





Di hari Jumaat yang indah ini Diana join giveaway yang syarat dia sangat simple rugi kalau tak join.. 







Klik banner untuk join





Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy kata kat atas, cukup 10 penyertaan mommy terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.








20 ulasan:

  1. Nka join jugak la, mana tau berjodoh dgn novel ni..kikiki

    BalasPadam
  2. cek blog yanie. kita tag akak. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    BalasPadam
  3. Moga murah rezki akak yuhuuu

    BalasPadam

  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    BalasPadam
  5. As salam Kak Sue singgah sini join GA yang sama jugak,Good luck ye :)

    BalasPadam
  6. Goodluck. Kita pun join GA ni :))

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  7. Singgah dari GA yang sama.
    Good luck ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  9. gud luck yer mardiah...mamayu pon dr GA yg sama..
    jemput singgah http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
    moga dapat jalinkan ukhwah sesama blogger.. :)

    BalasPadam
  10. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi komen

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign