Anugerah Terindah

Halaman

3 Januari 2017

1ST GIVEAWAY BY BAJETCIPUTSELEREBESAR






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi bertandang dekat blog Anugerah Terindah ini...terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua...Baru berkesempatan nak update blog petang ni sebab sedari pagi tadi sibuknya bukan main sebab awal bulan kan...Setiap akhir bulan dan setiap awal bulan pasti kami sibuk nak kira gaji para pekerja.





(KLIK SINI) kalau korang nak join.....




Awal bulan januari di tahun 2017 MD join first giveaway dari blogger Ana Suhana yang berlangsung dari 25hb Disember 2106 sehingga 31hb Januari 2017. Jom ramai² join first giveaway dari blogger Ana Suhana.












2 Januari 2017

Menu Malam Ni - Pulut Berlauk Ikan Masin + Sayur Campur




Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi singgah dekat blog Anugerah Terindah ini...Entri pertama di hari kedua tahun 2017.Dalam dua hari cuti ni tak kemana-mana pun ada pun ke sedco Bukit Garam menjamu KFC bersama en.hubby.







Malam ni MD makan pulut berlaukan ikan masin dan sayur campur..Pulut pemberian dari kenduri akikah anak pekerja d tempat MD...MD suka makan pulut ni tapi en.hubby tak suka sebab hubby ada sakit gastrik dan orang yang ada sakit gastrik ni tak di galakkan untuk makan pulut..



Cuti dah habis dan esok kita akan memulakan pekerjaan dan musim persekolahan untuk tahun 2017 pun bermula...Selamat berkerja untuk diri sendiri dan semua yang bergelar seorang pekerja dan selamat memulakan sisi persekolahan untuk semua yang bergelar pelajar..












31 Disember 2016

Hari Jadi Di Akhir Tahun 2016




Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi berkunjung ke blog Anugerah Terindah... Selamat tahun baru yang tak lama lagi menjelang tiba..semga segala azam yang di impikan di tahun 2016 terlaksana dengan jayanya....



Ini dia anak buah MD yang sambut hari jadi tadi...si kakak memaksa si adik untuk ambil gambar..



Malam ni di adakan sambutan hari jadi untuk 2 orang anak buah MD yang ke-7 tahun dan yang ke-5 tahun dan seorang makcik dia yang menyambut hari jadi yang ke-20 tahun..


si makcik punya cupcake



Si kakak punya kek



Si adik punya kek



Sebelum acara potong kek sempat bergambar dengan sepupu² yang datang...ramai jugalah tamu yang datang tadi...Terima kasih kerana sudi datang bagi memeriahkan majlis hari jadi si anak buah ni....



"SELAMAT TAHUN BARU 2017"







Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign