27 Februari 2015

Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman



Salam Buku!

Eh, ada ke Salam Buku..? Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman ni Sally adakan sempena dengan kehadiran entri Vintage Book Marker yang Sally pernah tulis beberapa minggu yang lepas dan sebagai pendorong supaya anda semua rajin membaca macam Sally (ihikkss), Sally nak bagi Vintage Book Marker ni kepada mereka yang bertuah.

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/02/vintage-book-marker-giveaway-by-sally.html


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Tangan Ajaib Sally (manual) untuk pilih 6 orang blogger (3 Vintage Book Mark + 3 Regular Book Mark)...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 23rd February - 28th February 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)
(Jika anda tiada mana-mana medium sosial media diatas, anda masih lagi boleh menyertainya)


Vintage Book Mark
Regular Book Mark







Yang Ikhlas,

23 Februari 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com





Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...







21 Februari 2015

Hari Ini Lagi Kerja







Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Hari ini mungkin ramai di antara sahabat blogger atau pembaca yang masih bercuti CNY kan...Diana pula hari ni dah start kerja...lagipun banyak kerja yang nak Diana siapkan.....cuti CNY 2 hari jer kalau nak sambung cuti tu kenalah apply cuti tapi Diana tak nak apply cuti..sayang cuti ni..hihi



Kepada semua sahabat blogger dan pembaca yang masih bercuti tu Diana ucapkan selamat bercuti...








Yang Ikhlas,
 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa