20 Jun 2015

Assalamualaikum.... Salam dan selamat pagi sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai.... Rindunya Diana dengan blog ni terasa begitu lama Diana tak update apa2 cerita dan yang paling Diana rindui adalah berkunjung ke blog sahabat semua... Tak sedar kita dah di bulan Ramadhan yang mulia ini...pejam celik jak masa dah berlalu meninggalkan kita...begitu banyak kenangan manis dan kenangan pahit yang kita telah lalui....kenangan yang manis jadikan sebagai satu memori yang indah dan kenangan yang pahit jadikan ia sebagai ikhtibar untuk kita lebih tabah untuk menghadapinya... Salam Ramadhan dan sayang selalu dari Diana...

25 Mei 2015

Kerja Lebih Masa






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....hari ni banyak sangat kerja sebab seorang staff yang khas kerja kat bahagian   weightbridge tengah bercuti selama seminggu....jadi dalam tempoh seminggu ni Diana dan seorang lagi staff bergilir2 untuk berkerja lebih masa....













Yang Ikhlas,

Berbaju Baru Lagi Tab Kesayangan Diana...









Salam dan selamat pagi isnin untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....kalau ada sahabat atau pembaca yang da singgah ke blog Diana semalam....tentu dah tau kan yang sehari suntuk Diana jejalan di pusat bandar sandakan bersama adik2 dan kawan2 dari tempat Diana....mcm2 yang kita beli....yang paling Diana suka dan happy sesangat ialah Diana dapat beli casing baru untuk tab Diana....lama dah cari tapi tak ada yang berkenan di hati....tetapi kemarin dah jumpa casing tab yang sangat Diana berkenan......huhu....













Sweet tak casing tab baru Diana.....sweet kan....InsyAllah ada lebih sikit Diana nak yang gambar hello kitty...hihi....







Yang Ikhlas,

24 Mei 2015

Jalan - Jalan Minggu






Salam dan mat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....hari ni sehari suntuk Diana dan adik,kawan2 pergi ke pusat bandar...pergi beli barang2 sambil berjalan2....sampai rumah penat dan mengantuk sangat....









Adik-adik jak yang sibuk bergambar dan si akak jadi tukang gambarnya...huhu










Yang Ikhlas,

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa