28 Mac 2015

Misi Hari Ini

Salam sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...wahh....nampak tak tajuk entri Diana hari ni....apakah misi Diana hari ni....







Misi Diana hari ini adalah nak mencari mesin basuh....maklumlah mesin basuh Diana yang telah berkhimat dengan Diana ni dah rosak....nak beli mesin basuh ni sebelum GST...hihi.....










Yang Ikhlas,



27 Mac 2015

Embun Di Pagi Jumaat






Salam dan selamat pagi Jumaat untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan rindui.....










Pagi tadi Diana dan kawan sepejabat jalan kaki pergi ke ofis...lalu kat tepi padang Diana melihat keindahan embun pagi dan berapa ekor burung bangau....indahnya pemandangan di awal pagi Jumaat ini....sejuk jak mata memandangannya...kedinginannya yang begitu terasa sangat.....







Yang Ikhlas,

25 Mac 2015

Hadiah Sampai Lagi





Salam rabu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....lamanya baru dapat online ni...rindu dengan sahabat blogger semua...rindu nak komen,rindu nak baca entri dan rindu semuanya....





Isnin baru2 ni Diana ada terima sampul dari pejabat pos yang manager bawa dari head ofis Diana di bandar sandakan....bila buka jak sampul tu....wahh...isi dia adalah buku note yang comel,keychain comel,pen dan klip comel dari blogger Nazirah....Hadiah ni Diana menang dari giveaway yang di anjurkan oleh beliau....nak kenal dengan beliau tu jangan segan2 berkunjung ke blog beliau di SINI















Yang Ikhlas,
 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa