23 November 2014

Segmen Mari Berkenalan.









Klik Banner Untuk Join




Tarikh tutup : 15 Disember 2014.





Yang Ikhlas,

Cerita - Cerita Hari Ini









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...bersua lagi kita di dunia alam maya ini...maaf seandainya Diana dah jarang berkunjung ke blog sahabat semua...bukan nak sombong atau apa...tetapi keadaan betul2 tidak mengizinkan...Diana boleh online ni sebab Diana sekarang di pusat bandar Sandakan dan line betul2 laju dan tak ada sangkut2...tu yang Diana ambil kesempatan menulis entri ini...





Cerita hari ini...Diana hari ini pergi menghantar duit hantaran untuk adik lelaki Diana....Tak ada gambar yang banyak untuk di kongsi cuba beberapa keping jer yang dapat di kongsikan...maklumlah Diana tak ada ibubapa jadi Diana yang mengatur semuanya untuk adik...



















Yang Ikhlas,

22 November 2014











Salam dan selamat pagi sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Sebelumnya Diana memohon maaf andai ada di kalangan sahabat yang tag Diana untuk join segmen tau GA...Diana tak dapat nak join sebab masalah yang memang sering menganggu Diana iaitu masalah line intetnet...inilah punca Diana kurang dah online,kurang dah berkunjung ke blog sahabat,paling ketara sangat tu kurang dah tinggalkan komen....



Sedih tau Diana bila menghadapi masalah ini...Diana rindu sangat nak berkunjung ker blog sahabat semua...






16 November 2014

Jalan - Jalan Di Hujung Minggu

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Alhamdulillah selamat sampai di rumah setelah seharian berjalan2 ke pusat bandar Sandakan bersama dengan adik Diana N. Sakinah D.
Sandakan Bandarayaku
Diana dan Adik
Yang Ikhlas,

1st Giveaway ~ Sayang Anak ~










Klik Banner Untuk Join













 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa