17 September 2014

Wordless Wednesday #13







Nak buat apa yer....ada tak yang boleh teka....hehe....





Wordless Wednesday #12

















16 September 2014

Blog Dah Berwajah Baru

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Selamat Hari Malaysia juga untuk semuanya.....
Header Baru Blog Diana
Tengok tak wajah blog baru Diana....cantik tak...cantik tak.....cantik kan,semua ni hasil dari kerja tangan blogger Adik Sha pemilik blog http://www.opzzpinky.my....Diana suka sangat dengan kreativiti hasil tangan adik Sha ni....Diana masih mengekalkan warna pink cuma kali ini Diana gabungkan dengan sedikit warna grey....





Terima kasih dik Sha atas segalanya....akak sangat puas hati dengan hasil kreatif adik Sha...sesiapa nak edit blog cantik macam blog Diana ini...jangan segan2 berkunjung ke blog adik Sha DI SINI

15 September 2014

Hadiah Novel Dah Sampai

Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Salam hari isnin juga...hari ni kerja esok kita cuti sempena hari Malaysia....
Hari ni Diana baru terima hadiah dari adik Ain Syafieqa sebagai pengomen untuk bulan August DI SINI ...Terima kasih dik Ain....Jangan segan ke blog adik Ain ni...banyak infomasi yang boleh kita dapat.




Muka Hadapan Buku


Muka Belakang Buku


Dah lama Diana tak baca novel...dengan hadiah dari adik Ain....bolehlah Diana baca novel....terima kasih sekali lagi dik Ain...





 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa