22 Oktober 2014

Wordless Wednesday #16






















Selamat Menyambut Hari Deepavali

















Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Happy Deepavali kepada semua kaum india dan juga kepada semua yang menyambutnya....Bertuahnya kita sebagai rakyat Malaysia yang terdiri dengan berbilang bangsa dan budaya dapat meraikan perayaan masing2 ..



















Makan-Makan Awal Pagi









Salam dan selamat pagi Rabu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Selamat menyambut Hari Deepavali kepada semua yang menyambutnya...selamat bercuti juga kepada yang bercuti hari ini...






Diana hari ni berkerja seperti biasa tak ada cuti...Manager jer yang bercuti...sedihnya kan tapi nak buat macam mana...kerja tetap di jalankan dan tanggungjawab tetap di laksanakan...Pepagi tadi kat pejabat Diana dan sahabat kat pejabat menjamu kudapan dari KK...mak kawan Diana dan juga mak mertua adik ipar Diana baru pulang dari KK dan ada bawa makanan....















Amplam,rempeyek dan kek.....sebelum memulakan kerja Diana dan sahabat sepejabat layan dulu ni....













21 Oktober 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman










Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...petang ni Diana joina lagi satu segmen dari blogger comel iaitu Sally Samsaiman....jom ramai2 kita join segmen dari dia...













Klik Banner Untuk Join



Segman berlangsung dari 21hb October hingga 26hb October  (11.59pm waktu Malaysia )













SEGMEN: Kapas Putih November Bloglist










Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Jom join Segmen Bloglist dari blogger N Kay.










Klik Banner Untuk Join










Tudung Halfmoon Auleeya Dah Sampai






Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....dah lunch ker...Diana hari ni lunch cuma makan pau inti ayam...walaupun cuma lunch dengan sebiji pau tapi dah cukup untuk mengalas perut hingga ke petang...Alhamdulillah...





Sebenarnya hari ni nak kongsi tentang tudung halfmoon yang Diana dah oder kat Ezne Collection.....Diana suka sangat pakai tudung halfmoon ni sebab ia senang di gayakan...
















Diana terus oder 2 tudung Halfmoon Auleeya iaitu warna Yellow Mustard  dan  Pink Belacan..


1) Diperbuat daripada kain georgette chiffon.
2) Sangat lembut, sangat terletak bila dipakai. 
3)Tidak terlalu jarang dan tidak panas.
4)Ukuran :1.5mX0.75m




 
Nak pilih warna dan nak oder jom ker FB: Ezne Collection












19 Oktober 2014

Hujung Minggu Nak Ke Kebun










Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Awal pagi tadi Diana dan en.hubby nak ke kebun,nak cari kot2 masih ada buah-buahan...faham2lah kalau kebun tak berjaga,semua pun jadi hal milik bersama...sesiapa pun boleh datang petik itu dan petik ini...



















Nilah jalan menuju ke kampung Diana..kat dalam menuju ke kampung Diana ni ada banyak tempat menarik seperti Goa Gamantung yang terkenal dengan tempat pembiakkan sarang  burung layang-layang,Sukau pula tempat monyet yang hidung mancung tu...Diana pernah lalu tapi tak pernah singgah lagi...InsyAllah ada masa nak juga menyinggah.....

















Yang Ikhlas,

 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa