20 Januari 2015

2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuza




Salam dan selamat pagi...Alhamdulillah dengan dapat beronline...bolehlah Diana join GA dan berkunjung ke blog sahabat...Diana join GA dari blogger sis cantik manis Kak Fuza Musa


Klik Banner Untuk Join
Selamat Hari Lahir buat Kak Fuza...semoga bisnis Kak Fuza berjaya dan terus berjaya...dan semoga selamat di dunia dan di akhirat...Walaupun Diana jarang beronlien tetapi Kak Fuza tetap dalam ingatan...
 

Maaf Lama Menyepi

Salam dan selamat pagi untuk semua untuk sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan yang sangat di rindui sekali...Begitu lama Diana tak update apa2 entry kat blog Diana ni..blog pun dah bersawang sangat ni.....
Terima kasih kepada sahabat dan pembaca yang sudi singgah dan komen kat blog Diana ni...dan tidak lupa kepada yang dah follow Diana...InsyAllah ada masa Diana akan berkunjung ke blog sahabat juga...
Pada minggu yang lalu Diana ada terima satu bungkusan dari headoffice Diana...


Diana terfikir juga hadiah dari siapa...taulah Diana ni dah lama tak update blog dan giveaway yang Diana join pun dah lupa...Oooo...baru Diana ingat Diana ada join first GA dari blogger Ana Mizu,dan Diana adalah salah seorang pemenang dan hadiah yang Diana menangi adalah sponsor dari blogger Scha Nazri,terima kasih kepada mereka berdua kerana masih sudi terima detail Diana walaupun dah agak lewat Diana hantar..






Ni dia hadiah yang Diana menangi 2 set tudung yang sangat cantik dan kedua-duanya pun warna pink warna kegemaran Diana tu..satu bawal dan satu shawl...










25 Disember 2014

Sekitar Majlis Persandingan Adik


Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...baru ada kesempatan nak update entri ni...Jom layan gambar2 di sekitar majlis persandingan adik lelaki Diana...walaupun hujan masa tu tapi syukur Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lanjar,sederhan tapi penuh meriah dengan kehadiran sanak saudara ,sahabat2 dan jiran tetanggan...terima kasih kepada semua yang telah menjayakan majlis perkahwinan ini..













Lepas majlis tu Diana demam lah pula...mungkin terlalu penat dan cuaca sekarang ni hujan...





Yang Ikhlaa,

17 Disember 2014

Wordless Wendesday #21









Akan Datang.....












Yang Ikhlas,
 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa