25 November 2014

Segmen Pencarian Bloglist November




Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi...Segmen Pencarian Bloglist November anjuran blogger Mazni Fareeha ini Diana di tag oleh blogger Zu Mal....terima kasih tag Diana yer...







Diana tag 

N. Nursakinah D

Bbwana


Cik Balqis







Yang Ikhlas,

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa






Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..malam ni Diana join simple Giveaway anjuran blogger Beba Ifa,Diana di tag oleh blogger Shawal...terima kasih sebab tag Diana yer dik..









Klik Banner Untuk Join


Diana tag ialah N.Sakinah D,Cikgu Etuza dan Fuza








Yang Ikhlas,

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!








hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.





Yang Ikhlas,

Dapat Anak Buah Lagi

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Alhamdulillah dan tahniah kepada adik ipar Diana yang telah selamat melahirkan baby boy pada 23hb iaitu hari minggu yang lalu...Adik ipar Diana merupakan sahabat baik adik Diana N.Nursakinah D....
Di lahirkan secara normal dengan berat 3.25gm....semoga baby besar nanti menjadi anak yang soleh...
Yang Ikhlas,

23 November 2014

Segmen Mari Berkenalan.









Klik Banner Untuk Join




Tarikh tutup : 15 Disember 2014.





Yang Ikhlas,

Cerita - Cerita Hari Ini









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...bersua lagi kita di dunia alam maya ini...maaf seandainya Diana dah jarang berkunjung ke blog sahabat semua...bukan nak sombong atau apa...tetapi keadaan betul2 tidak mengizinkan...Diana boleh online ni sebab Diana sekarang di pusat bandar Sandakan dan line betul2 laju dan tak ada sangkut2...tu yang Diana ambil kesempatan menulis entri ini...





Cerita hari ini...Diana hari ini pergi menghantar duit hantaran untuk adik lelaki Diana....Tak ada gambar yang banyak untuk di kongsi cuba beberapa keping jer yang dapat di kongsikan...maklumlah Diana tak ada ibubapa jadi Diana yang mengatur semuanya untuk adik...



















Yang Ikhlas,

22 November 2014











Salam dan selamat pagi sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Sebelumnya Diana memohon maaf andai ada di kalangan sahabat yang tag Diana untuk join segmen tau GA...Diana tak dapat nak join sebab masalah yang memang sering menganggu Diana iaitu masalah line intetnet...inilah punca Diana kurang dah online,kurang dah berkunjung ke blog sahabat,paling ketara sangat tu kurang dah tinggalkan komen....



Sedih tau Diana bila menghadapi masalah ini...Diana rindu sangat nak berkunjung ker blog sahabat semua...






 
♥ Copyright © 2014 reserved to Anugerah Terindah|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa