Anugerah Terindah: Shawls Giveaway by Lollipop Manis

Halaman

9 Januari 2016

Shawls Giveaway by Lollipop Manis






Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan sangat hargai...Terima kasih kerana sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog MD yang tak seberapa ini....Yang sudi follow tu MD pun nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga tau...InsyAllah MD akan  follow dan ke blog semua...




Berapa hari tak ada apa² entri yang nak kongsikan sebab tak tau nak cerita pasal apa pun...hihi....Sebab tak ada apa cerita apa yang nak di kongsikan MD nak join Giveaway jer lah yer dulu....hihi... Giveaway kali ini MD join sebab syarat dia sangat lah simple dan hadiah pun memang terbaik.... Terbaik MD katakan sebab hadiah dia adalah 4 helai shawl untuk 4 orang pemenang yang di cari..... makkumlah MD ni pun peminat tegar shawl....Giveaway ini di anjurkan oleh blogger Munirah pemilik blogsport Lollipop Manis...





Nak join jangan lupa << Klik Sini >>



Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu entry 'Shawls Giveaway by Lollipop Manis'
2. Upload gambar banner di atas dan link kan pada post ini
3. Follow Blog ini
4. Follow instagram mhfs_pastellover 
5. Tinggalkan link post di bahagian komen entry Sini












32 ulasan:

kang jum berkata...

selamat berhari pekan kak MD.
kalau di Indonesia disebutnya Malming atau juga Malam Minggu.
semoga berjaya untuk shawl nya ya kak.

Farrah MF berkata...

All the best, MD :)

Zie Has berkata...

cantik shawl tu ... good luck diana :)

Nao Mei berkata...

Good luck diana

tiga lalat berkata...

gudluck tuu ;p

Mia Liana berkata...

gud luck dear...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Asha Lya berkata...

Gud luck kak.,.moga murah rezki akak

Nabilah Nor Azman berkata...

selamat bersegmen...MG pun join jugak nih..

http://makgarang.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Dunia Zumal berkata...

Semoga berjaya yer Diana...

Cik Yanie berkata...

jemput join kak. yanie tag :) http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Aisyhah Nyais berkata...

moga berjaya..hihihihi..ecah dari giveaway yg sama :D apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Lollipop Manis berkata...

Terima kasih join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

Jari Manis berkata...

good luck diana

Hajar Shikin berkata...

good luck. Moga murah rezeki

Mummy Julia berkata...

Gud Luck!

adianiez AIDA berkata...

good luck ekk MD :)

Nurhuda Ismail berkata...

semoga kita sama sama berjayaa :D

Khir Khalid berkata...

Good luck MD... all the best!!

fiqah hamed berkata...

good luck..^^

Eintan Nurfuzie berkata...

good luck

Dewi Aja berkata...

Hello!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Zie Has berkata...

blogwalking :)

sya mimie berkata...

Gudluck sis MD :)

ros nordin berkata...

Goodluck MD ^^

Hami Asraff berkata...

Selamat berjaya!

Cik Ash berkata...

good luck

Sally Samsaiman berkata...

best of luck kakak!

Mizz Aiza berkata...

semoga berjaya.. ;)

MG schmidt berkata...

hai ...
blogwalking dr GA yg sama

gudluck!

habis dh klik2 kat sini ..hihi :)

http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Ms. Kejupenyet berkata...

semoga berjaya
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

Alin Adnina berkata...

Salam. Membalas kujungan ke sini. Done follback. Good luck.

Nooriah Abdullah berkata...

salam jumaat diana
gudluck ya

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign