Anugerah Terindah: Menu Makan Malam -Ayam Kicap Mamak Style MD

Halaman

4 Oktober 2017

Menu Makan Malam -Ayam Kicap Mamak Style MD




Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi berkunjung ke blog MD...terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua....Malam ni MD masak ayam kicap mamak style alah MD...blogwalking ke blog seorang blogger iaitu blogger Maria Firdz ternampak entry dia tentang ayam kicap mamak style terus MD teringin nak mencubanya....





Nak cuba masak  menu ayam kicap mamak style ni jangan lupa jenguk blog Maria Firdz...MD balik jak dari tempat kerja terus cuba resepi ni cuma ada berapa bahan yang tak ada tapi yang penting ada kicap,daun kari,serbuk kari,kayu manis,bawang merah,bawang putih dan secukup rasa dah boleh siap ayam kicap mamak style ni..MD tambah hirisan lobak....


Selamat mencuba...















11 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

ni yang rasa nak buat jugak malam ni..nampak sedap je tu

Farrah MF berkata...

Assalamu'alaikum, MD.
Apa khabar?
Sedapnya lauk masak kicap letak daun kari begini 😊

Mardiah Diana berkata...

@Siti Rohaida Yusofmemang sedap sis...resepi dari blogger Maria Firdz...try lah sis..

Anita Osman berkata...

singgah sini dan follow...sedapppnya lauk tu...

Mardiah Diana berkata...

@Farrah MFWaalaikumsalam dik Farrah...Alhamdulillah akak sihat saja..

Memang sedap rasa ayam masak kicap letak daun kari...akak baru try masak macam ni dik...hihi

Mardiah Diana berkata...

@Anita Osmanterima kasih sudi singgah dan follow sini...InsyAllah nanti berkunjung ke blog ya...

Mardiah Diana berkata...

@Anita Osmanterima kasih sudi singgah dan follow sini...InsyAllah nanti berkunjung ke blog ya...

violent shop berkata...


- jual titan gel

- titan gel asli

- titan gel original

- Jua obat pembesar penis

- Jual Obat Pembesar Alat Vital Pria

Asha Lya berkata...

Sdp ni, blh d try

Shahida Dzulkafli berkata...

Kalau buat masak kicap ni, memang semua Makan.. Nampak menyelerakan..

hidayu ayumie berkata...

ehh mamak ade masak kicap ea
heheh sllu masak merah
masak madu pling syok
ayam gorenmg mamak pon terbaik gak

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign