Anugerah Terindah: Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah....

Halaman

8 Januari 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah....

 
 
 
 
Salam semua sahabat blog yang Diana sayangi...masa Diana Bw Diana terjumpa satu segmen yang menarik perhatian Diana..Segmen Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah...Diana tergerak nak join...Diana yang blogger baru nak jugak tambah follow dan yang paling penting kita raikan Ukhuwah diantara satu sama lain...Jom ramai-ramai kita join untuk Ramaikan Follower dan Raikan Ukhuwah...
 
 
  Klik Banner Untuk Join
 
 
 
 
 
 
 

69 ulasan:

Nao Mei berkata...

Good luck dear :)

Abak's Role berkata...

Assalamualaikum... Terima aksih kerana sudi join segmen Abak,moga Allah merahmati kita smua.. Abak follow sini..Senarai peserta :
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

HAJAR berkata...

Selamat bersegmen. :)

Nasuha berkata...

Assalamualaikum.. Selamat bersegmen...

Cik Puan berkata...

Salam kenal...Datang dari segmen yang sama..
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Affy Afiqah berkata...

goodluck kak :)

hajar berkata...

salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

dyla atsuya berkata...

DATANG BALAS KUNJUNGAN dari blog hello-dylavella.blogspot.com

Selamat bersegmen, salam perkenalan :)

Dzureen Darwis berkata...

Assalamualaikum. Saya singgah blogwalking dari segmen yang sama :) saya sudah follow :)

Nurul Faiz berkata...

datang dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Salam perkenalan dari Cikgu Faiz :)

Budu Bilis berkata...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

MyCherita berkata...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Rieya Ramlee berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Hidayah berkata...

Salam ukhwah.. bw dari segmen yang sama ni :)

http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Azlealee Bashir berkata...

Salam ukhuwah...dr segmen sama.done follow

http://chenachenis.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Denaa Kiddo berkata...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

JAMIL HASHIM berkata...

salam blogger. jm dr sg yg sma > http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html *DFU

nana kimie berkata...

nak join jugakla nati kak:)

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

nor hadeema berkata...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
http://adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

nor hadeema berkata...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
http://adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

Liana Sulaiman berkata...

semoga berjya...

Farah Waheda Wahid berkata...

datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

@ainimdarif berkata...

salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

siti azura salamat berkata...

dari segmen same..
http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
follow sini..

Abe Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...

http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

no more u in my life berkata...

hai hana dari segmen yang sama...mari singgah sini dan follow....salam perkenalan
http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

WanrusWaniee berkata...

Hai.. Salam perkenalan :) Dari segmen yang sama dan saya follow awak. Mind follow me back ? :D http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

sharmiza shahar berkata...

salam ukhuwah. jom ke blog saya yg tak seberapa...hee

dilakhir berkata...

dila follow sini..follow me back :)

TOGEL AKURAT berkata...

Keterpurukan hidup membuat saya melakoni pesugihan di PAK MANDALA,sebelumnya saya Mendapatkan no hp aki (082348985714) dari teman yang sudah sukses kaya, saran PAK MANDALA pesugihan yang cocok untuk saya adalah Bank GHAIB, di waktu itu tanpa banyak perhitungan saya ikuti petunjuk dari aki ,saya sudah sangat bingung dengan hutang yang beratus-ratus juta. Untung saja ada PAK MANDALA yang membantu melalui syareatnya. Saya serahkan umur 1 hari saya untuk ritual ini . pada malam pelaksanaan ritual saya merasa sesuatu yang sangat asing,. Karna merasa tak kuat kemudian saya coba melelapkan diri, entah sadar atau tidak saya melihat sosok makhluk tinggi besar yang memberikan saya kain hitam yang berisi uang 50-100rbuan yang sangat banyak setelah benar-benar sadar saya memeriksa kotak hitam yang telah saya persiapkan sebelumnya atas perintah PAK MANDALA ,dan dengan sangat terkejut saya melihat kotak tersebut penuh dengan uang 50-100ribuan sampai ratusan lembAr banyaknya , tanpa ada rekayasa saya membuat kesaksian ini karna semua ini benar-benar saya alami. SUMPAH DEMI ALLAH DAN ATS NAMA KELUARGA Saya ucapkan ribuan terimkasih kepada PAK MANDALA,saat ini hutang saya telah lunas dan saya tlah memiliki toko elektronik yang lumayan besar . sekali lagi saya ucapkan terimakasih yang sangat besar kepada PAK MANDALA dan keluarga.

Razil Tahir berkata...

Salam kenal. Singgah sini dan follow dari segmen Abak. Keep blogging ya? ;)
http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Che Rosliza Che Mat berkata...

dari segmen yg sama....lewat singgah hihihi

Jie Susanos berkata...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mayrahazim berkata...

Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dyla atsuya berkata...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Miss Aida berkata...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^

Isi tabung.

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

Liniey Nor berkata...

singgah dari segmen yg sama :)

ainloly berkata...

hai :) singgah sini. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

belogisam berkata...

salam dari belogisam,, wish luck for de segmen...

Syuhada Baharudin berkata...

hai mardiah..
datang blogwalking dari segmen yang sama..
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en berkata...

Singgah dari segmen yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

Salam singgah dari segmen yang sama...

http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ berkata...

salam,,,,,,, saya dari segmen yang sama.....

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

jom singgah blog saya......jgn lupa follow sekali ye...... salam perkenalan dari saya....

Nanie berkata...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!

http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah berkata...

salam, sy singgah sini dr segmen yg sama. Kalau sudi jln2 blog saya ye
http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

Mardiah Diana berkata...

@Nao Meithanks Cik Akak..

Mardiah Diana berkata...

@HAJAR terima kasih dik Hajar..

Mardiah Diana berkata...

@Nasuha terima kasih dik Nasuha..

Mardiah Diana berkata...

@Cik Puan salam kenal kembali Cik Puan dan terima kasih sudi singgah dekat blog ni...semoga berjaya yer..

Mardiah Diana berkata...

@Affy Afiqah terima kasih dik ika..

Mardiah Diana berkata...

@Syuhada Baharudin hai Syuhada..terima kasih sudi singgah sini...all the best..

amira solehudin berkata...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira ^^

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

pjie berkata...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

siti hajar abdul aziz berkata...

Salam semua..dari segmen yg sama :)
http://blogabdulazizdaughter.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

siti hajar abdul aziz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hana Jalil berkata...

Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik sweety berkata...

datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^

Nur Atira berkata...

tira datang dari segmen yang sama . nak jemput nie join sgmen simple tira . :)

http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi …
Jalan-jalan dari segmen yang sama …
Good Luck …
Meh jalan-jalan kat sini jugak ...
Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

munirah rahman berkata...

All the best :)
Dari segmen yg sama

munirah rahman berkata...

All the best :)
Dari segmen yg sama

Pha Is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama....
dah follow sini...

Amelia Natasha berkata...

salam.. singgah dri segmen yg sama..

http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Chik Myra berkata...

Assalamualaikum...singgah dari segmen yg sama...follow sini...mengeratkan ikatan ukhwah..

http://myra-zone.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign