Anugerah Terindah: Dilema Tak Boleh Follow...

Halaman

2 Januari 2014

Dilema Tak Boleh Follow...

 
 
 
 
 
 Salam pagi Khamis kepada warga Blogger yang Diana sayangi...pagi ini dengan cuaca yan mendung semendung hati Diana...macamna hati Diana tak mendung,Diana tak dapat nak follow sahabat yang ada singgah dekat blog Diana..Diana da follow 300 blog dalam tempoh Diana berada dalam dunia blogger ni...mungkinka Diana da terlebih follow...kalau boleh Diana nak follow semua sahabat yang ada singgah komen,chat dan yang bw dekat blog Diana...tapi situasi ini yang melanda blog 
 
 
 
Diana...apakah punca sebenar Diana tak dapat nak follow blog yer...sudi ler kiranya ada sahabat blogger yang dapat menbantu Diana menyelesaikan masalah yang Diana hadapi...
Setiap kali Diana nak follow...mesti perkataan ini yang keluar...Anda Telah Pun Mengikuti Bilangan Maksimum Blog (300)..Nyahikut Beberapa Blog Lain Dahulu....
Apa yang nak Diana buat kalau da macam ni...takkan Diana nak Nyahikut Blog yang Diana da Follow...dan masalah Diana jgk ada sahabat blogger yang tak boleh nak follow blog Diana....huhu...
 
 
 
 
 
p/s:   Sudilah kiranya sahabat blogger Follow Blog Diana yang tak seberapa ini...
  
 
 
 
 
 
 

7 ulasan:

Affy Afiqah berkata...

ika pun selalu kena yang keluar pop-up 300 limit tu....ika pun tak tahu kenapa...tapi biasanya kalau nak follow blog yang guna button fancy2 tu mesti jadi gini...kalau blog guna box follower biasa tu ok je...

Mardiah Diana berkata...

Eyalah dik Ika..susah hati akak blog akak jadi macam tu...

yana aina berkata...

Erm .. yana rasa, yana dh lebih 300+ blog yana follow boleh jerk setakat nie. tapi tak tahu ler nak ckp.. yana tak pandai bab2 nie

Mardiah Diana berkata...

Tu la skrg ni Diana susah da nak join GA...apalagi kalau di suruh Follow...tak dpt ler Diana nak join...

Yumida Huda berkata...

yg limit follow 300 tu bila diorang pakai button kecik atas blog tu
kalau yumida, kalau x dpt follow yumida ignore je...ahaha...

especially yg pakai blogskin tu, kebanyakkan guna button follower comel tu...x dapek nak memfollow

Invisible Me berkata...

Kalau button follower biasa, rasanya tak ada masalh. Dan kalau nak masukkan url kat dashboard pun takkan masuk kalau dah follow lebih dari 300 :)

Hafiz Hafizol berkata...

tqvm :")


http://www.hafizhafizol.my/2014/01/update-senarai-bloglist-2014.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign