Anugerah Terindah: Limau Mandarin

Halaman

25 Januari 2014

Limau Mandarin

 
 
 
 
 
Salam dan selamat berhujung minggu untuk sahabat blogger yang Diana sayangi dan hargai...awal pagi ni Diana dan sahabat sekerja dengan Diana di kasih buah limau mandarin dari manager...walaupun limau mandarin tu yang biasa-biasa saja tapi setiap tahun kita kat sini mesti di kasih...
 
 
 
 

 
 
 Sekarang ni kan harga buah limau mandarin meningkat kerana permintaan terhadap buah limau mandarin sangat tinggi...lagipun masyarakat kita kebanyakkan suka makan buah limau mandarin ni..
 
 
 
 
 
 
 

20 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

wah limau, mama kurang lah bab makan masam ni... errmm.. seulas dua boleh lah telan kot..

Abak Lorong Cinta berkata...

sedapnya...hehe

Shafiq Hashim berkata...

Lapor Tengok Buah Limau...
Sekang Dipasaraya Penuh Dengan Limau Org Jual :)

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/guess-emoji-ketagihan.html

husna zahidi berkata...

nyum..nyum.. nak sikit.. =)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

sedapnya limau mandarin tu.. tak kira hari raya cina atau tidak limau mandarin mesti dicari.. hehe..

PakcikLie PCL berkata...

memang kenyang la dengan buah limau, kalau kerja kilang jepun mcm sy dulu tu..haha berkotak2 lah dapat., skrg ni dah kurang ..maklumlah kawan Cina tak ramai..

Phoebe berkata...

Salam perkenalan. Oh, limau Mandarin memang among my fave fruit. Dulu selalu kawan2 Cina my dad bagi sampai berkotak2. By the time habis semua sakit tekak. Haha..

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Yumida Huda berkata...

baru je beli limau mandarin td
1kg rm3.50
sedap!
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

Mardiah Diana berkata...

@Norhasniza Khalid Yer la Mama...tapi kadang ada jgk yg manis...Diana ni suka makan yang masam-masam manis..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Shafiq Hashim Biasalah...skrg ni kan dah dekat perayaan Tahun Baru Cina...tengok dekat pasar atau pasaraya,penuh dengan buah limau mandarin ni...hehe..

Mardiah Diana berkata...

@husna zahidi Sedap dik...datang sandakan yer..

Mardiah Diana berkata...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Yer lah...buah limau mandarin ni kat mana-mana pun orang suka..

Mardiah Diana berkata...

@PakcikLie PCL Kat tmpt Diana,berkotak2 jgk tapi kena bagi2,sbb ramai staff dia...hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Phoebe Salam kenal kembali...buah ni pun jadi kesukaan saya..tq sudi singgah kat blog saya..

Mardiah Diana berkata...

@Yumida Huda Adik pun suka makan buah limau mandarin ker...sedap kan dik...

Nur Sakinah® berkata...

@Mardiah Diana mcm kmu.. Akak prasan la botl lotion tu mcm kemek da hihi..

Mardiah Diana berkata...

@Nur Sakinah® Yer la dik...dah nak habis isi dia...tu yg dah kemek...hehe..

Ainim Suju berkata...

kat rumah ni pun dah start banyak limau mandarin

Invisible Me berkata...

Dah dua kotak kat rumah. Sampai bila nak habis entah. Hehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign