Anugerah Terindah: Segmen : Bloglist 2014 By Kiera Rashid

Halaman

20 Januari 2014

Segmen : Bloglist 2014 By Kiera Rashid

 
 
 
 
Salam dan selamat malam kepada semua sahabat blogger yang Diana sayangi...jalan-jalan tadi,Diana baru terlihat satu segmen anjuran Kiera Rashid...last minit baru Diana join sebab baru perasaan..hehe...
 
 
 
 
Klik Banner Untuk Join
 
Tarikh tamat pada 21/01/2014
 
 
 
 
 

13 ulasan:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

aiza dari segmen yang sama.. all the best.. :D

Affy Afiqah berkata...

semoga tersenarai kak mardiah :))

BUNDA a.k.a KN berkata...

Salam ukhuwah dari bunda...

sudi2lah keteratak bunda..

cik kiera berkata...

Assalamualaikum , terima kasih ye sebab sudi join GA kiera , kiera amat menghargainya . :D Goodluck ^^ . Takpe, masih sempat lagi. huhuhu

psst : Follow sini :D

Yumida Huda berkata...

selamat bersegmen kak
Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

Wafi Remli berkata...

Datang dari segmen yang sama. Saja2 jalan2 blogwalking sini...

cik kiera berkata...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Jom join GA Handphone yang menarik ni
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

nana kimie berkata...

selamat bersegmen akak!hihi..nana join jugak ni:)

Invisible Me berkata...

all the best kak :)

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Nasz berkata...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign