Anugerah Terindah: Saya Kurang Sihat @ Demam

Halaman

15 Oktober 2014

Saya Kurang Sihat @ Demam








Dari En.google 






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....Hari ni badan rasa tak selesa betul,kepala pula berdenyut2 dan hidung pun terasa tersumbat...semua ni tanda2 orang yang nak demam selesma...





Rasanya hari ni tak berapa mampu nak blogwalking ke blog sahabat semua,rasanya mata nak tertidur jer....harap2 esok demam ni leh sembuh...kalau tak jawapannya kenalah pergi ke klinik...Satu perkara pasal Diana ni kalau demam...kalau tak pergi klinik atau hospital,demam Diana lambat sangat nak sembuh...tapi kalau Diana pergi klinik atau hospital demam Diana cepat sembuh.




Sebenarnya Diana tak suka sangat makan ubat-ubat ni terutamanya bila demam...rasa nak terkeluar jer balik bila ubat tu sampai ke kerongkong tu yang malas nak makan ubat bila time demam...tapi nak buat macam mana...nak tak nak kena juga telan kan daripada demam berlarutan lagilah susah nak sembuh....




InsyAllah dah sihat nanti,Diana pasti berkunjung je blog sahabat juga...terima kasih kepada semua sahabat yang sudi singgah dan komen blog Diana...tanpa sahabat semua....siapalah Diana di alam maya ini....Sayang semuanya....








Yang Ikhlas,

25 ulasan:

Amanda Suria berkata...

Sama la...SA pun rasa seram2 sejuk...rasa mls je nk pi keja pg td..minum 100 plus sebotol terus ok dh...harap2 x demam la...

Belog Santai berkata...

Take care diana & get well soon k...Part makan ubat tu kita pun tak suka...

Bbwana adienia berkata...

Sama la kita Kak.wana pun demam juga..moga cepat sembuh ya..

Asha Lya berkata...

Jaga kesihtn Kak..mkn ubt nak cpt sembuh.bykkn rht juga

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Moga cepat sembuh yer Diana... Zumal pun tak sihat hari nie...

Rosmiza Ali berkata...

Rehat cukup2 & get well soon ye sis..
Rosmiza Ali Official Blog™

Fuza Musa berkata...

take care sis..

Kathy R'bain berkata...

moga segera sihat ye sis...

Cik Fafa berkata...

semoga cepat sembuh..

Sally Samsaiman berkata...

Get well soon kakak...rehat dan kurangkan aktiviti...jgn kena hujan...

mama 3farhanah berkata...

Semoga cepat sembuh. Saya pun sama tak suka makan ubat, baunya ubat pun boleh buat saya termuntah.

Norhasniza Khalid berkata...

takpe, u rehat dulu yunk... nanti dah ok... baru buat kerja ek.. :)

Hikayat Seorang Budak berkata...

get well soon kak :)

Ismi Ana berkata...

Kesiannye. Semoga cepat sembuh ye kak Diana.

yana yani berkata...

get well soon diana
kena banyak rehat tu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

jaga diri bek2 ya kak.

Siti Rohaida Yusof berkata...

get well soon ye..sekarang nie musim agaknya

CikSiti berkata...

get well soon

Maria Firdz berkata...

Moga cepat smbuh...

Diana Rashid berkata...

Demam ye..jangan lupa minum air putih banyak2..selalunya kita demam sebab kurang air dalam badan..

ain syafieqa berkata...

demam juga salah satu cara untuk badan kita membina antibody yang lebih kuat.banyakkan berehat dan semoga cepat sembuh.

Azwar Syuhada berkata...

Semoga cepat sembuh :)

Tihara berkata...

moga cepat sembuh yea
jangan skip ubat
take care, insha Allah

hidayu ayumie berkata...

da sihat ke kak diana...
pentingakn kesihatn dr jalan2 ke blog ni..
smoga akk cpt smbuh deh

Khir Khalid berkata...

Semoga cepat sembuh ye... aamiin.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign