Anugerah Terindah: Maaf Andai Tak Sempurna

Halaman

7 Oktober 2014

Maaf Andai Tak Sempurna


Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...seharian ni letih sangat macam tak larat nak buat apa2...Diana mohon maaf kat sahabat yang belum sempat Diana blogwalking yer...
Seharian kemarin Diana sekeluarga pergi mengziarahi sanak saudara dan mengziarahi pusara mak dan ayah Diana....bertolak kemrin jam 10.00 pagi dan pulang kemarin jam 5.00 petang....penat sampai tak sempat nak blogwalking dan terjah blog sahabat semua...Terima kasih Diana ucapkan kepada semua sahabat yang sudi singgah dan follow blog Diana ini....maaf  andai Diana tak sempurna








16 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

cukup2 rehat kak diana..

hidayu ayumie berkata...

same2 kak diana
tq jugak sbb sudi dtg singgh walaupon kdg2 tak smpt
ehehehehe
kite same2 tak semprna kak...

Vee Sandi berkata...

berehatlah secukupnya . bw bila2 pun masih blh buat ...

Khir Khalid berkata...

Assalam... Biasalah.. saya pun kdg2 tak terdaya juga bila bnyk urusan. Kita semua tak sempurna cuma apa yg penting silaturrahim ttp terjalin, in shaa Allah..

Etuza Etuza berkata...

asalam Mardiha D..utamakan yang dihadapan ya, mean yg lebih bermanfaat. Blog anytime..yakin lah ada juga masa. kami memaafkan MD ya..asalam..

nayfatimah rasyid berkata...

singgah pagi sini ;)

Asha Lya berkata...

lya baru brksempatan lawat akak..lya lagi la letih

Asha Lya berkata...

kak bila lya sudah pindah sana baru la dpt jenjalan pi cna tmpt akak

Rosmiza Ali berkata...

Assalamualaikum Diana!
Datang sini berkunjung balas.. Thanks sudi singgah ke blog kite.. Tak ada manusia yang sempurna di dunia ni.. It's better to accept apa saja kekurangan.. In Shaa Allah, life will be better.. ^_^
I follow u! #171
Rosmiza Ali Official Blog™

Ismi Ana berkata...

Alahai..rehat dulu kak Diana. ^_^ its okay. Nanti2 blh bw.

acik idah berkata...

Dahulukan yang hakiki... bw ni boleh tunggu... :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Utamakan yang penting dulu Diana ^_^

aTieYusof Family berkata...

pelan2 lah sis jalan2 blog kawan2.. hehe.. dahulukan yg penting dulu..:)

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Takpe ... Pelan2 nanti sampai jugak ... Manusia merancang, Allah juga merancang ... Sesungguh nyer perancangan DIA adalah yang terbaik ... Wallahua'lam ...

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

tak pe..take ur time...tapi jangan lupa singgah na.. hehehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Thanx sudi singgah blog saya.
Really appreciate it.
Keep in touch :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign