Anugerah Terindah: Makan-Makan Awal Pagi

Halaman

22 Oktober 2014

Makan-Makan Awal Pagi









Salam dan selamat pagi Rabu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Selamat menyambut Hari Deepavali kepada semua yang menyambutnya...selamat bercuti juga kepada yang bercuti hari ini...






Diana hari ni berkerja seperti biasa tak ada cuti...Manager jer yang bercuti...sedihnya kan tapi nak buat macam mana...kerja tetap di jalankan dan tanggungjawab tetap di laksanakan...Pepagi tadi kat pejabat Diana dan sahabat kat pejabat menjamu kudapan dari KK...mak kawan Diana dan juga mak mertua adik ipar Diana baru pulang dari KK dan ada bawa makanan....















Amplam,rempeyek dan kek.....sebelum memulakan kerja Diana dan sahabat sepejabat layan dulu ni....













12 ulasan:

Nao Mei berkata...

Wah cik akak suka gak kalai kudapan macam nie dianaa

Bbwana adienia berkata...

best kudapan kak diana awal pagi nu..rempeyek tu feberet wana tu kak..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat bertugas yer Diana ^_^

ain syafieqa berkata...

selamat bekerja..^^

Aisya A. berkata...

mmg best kalau jadi teman time bekerja tu.. tgk2 dah habis dah.. tak perasan kalau dah asyik mengunyah je. hehe

Ismi Ana berkata...

Alolo..takya sedih2. Cuti sehari je pun kak. Hehe. Tak ganjak mane pun. Keh3

hidayu ayumie berkata...

alaaa kerja ke kak diana...
selamat bekerja lah kak...

Asha Lya berkata...

Rezki d awal pagi tu Kak alhamdulilah

Khir Khalid berkata...

Assalam.. wahh sedap makan sambil menonton tv tu.. :)

Invisible Me berkata...

Tak pernah rasa amplam lagi.

Invisible Me berkata...

Tak pernah rasa amplam lagi.

mama 3farhanah berkata...

mengunyah sambil buat kerja, kejap ja masa berlalu kann..
tak terasa pun

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign