Anugerah Terindah: Resepi Kacang Panjang Tumis Telur

Halaman

14 Oktober 2014

Resepi Kacang Panjang Tumis Telur



Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...nak tanya ni kat sahabat semua dah menjamu selera ker tau tengah masak-memasak...apa menu yang di masak malam ni...

Malam ni Diana masak yang simple jer sayur kacang panjang tumis telur...















Line ternet slow sangat nak pos entri ni pun mengambil masa yang lama...apa2 pun selamat menjamu selera semuanya....









15 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Simple pun sedap juga tu kak

Etuza Etuza berkata...

asalam..masih ada entry jg walau slow..kena bersabar dengan line,

Kathy R'bain berkata...

sedapnyer...

hidayu ayumie berkata...

sedap..
fav ayu ni kak diana tauuu

Asha Lya berkata...

Baru2 ni lya msk sayur kacang buat ank2 lya mkn. Suka je diorg mkn hhee

Ismi Ana berkata...

Sedapnyee. Ana suka lagi kalau kobis masak telur. Rase dia..pergh perghh. Terbaik. Selalu kacang panjang ana buat tumis kering gitu je.

Permatabiru berkata...

sedapp tp suka kacang buncis lagi dr kacang panjang hihi

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Sedap tu... Zumal pun suka kacang buncis cam @Permatabiru sebab kacang panjang tu buat zumal rasa angin kat dalam perut. Hehe ^_^

Sally Samsaiman berkata...

favorite sangat ni haaa....selalu buat kalau ada kacang panjang :)

Rosmiza Ali berkata...

Resepi dinner Mieza & suami semalam sambal tempe ikan bilis, ayam masak kicap pedas (ni panaskan jer), pastu telur dadar.. Simple tapi happy bila suami berselera makan sampai bertambah2..^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

mama 3farhanah berkata...

Sedap ni tapi kat rumah ni ada orang berpantang makan kacang ni.

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Simple lagi sedap ...

Hikayat Seorang Budak berkata...

simple tu yg sedap :)

Khir Khalid berkata...

Wahh... sedap juga ni.. best.. :)

Yumida Huda berkata...

sedapnye kak. mkn panas2 mmg sedap.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign