Anugerah Terindah: Sedih Bila Tak Dapat Nak Taip Entri

Halaman

31 Oktober 2014

Sedih Bila Tak Dapat Nak Taip Entri









Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....rindunya Diana kat blog Diana ni dekat seminggu dah tak berupdate apa2 entri...semua itu terjadi kerana kouta internet digi Diana dah habis....nak tukar ker sebulan tak boleh pula sebab laluan internet belum tamat...terpaksa tunggu dah lihat jer entri2 sahabat semua ada yang dapat Diana tinggalkan komen yang yang tak dapat nak tinggalkan komen....sedih tau Diana bila menghadapai saat2 dan masalah macam ni...Saat Diana menghilang ni ada yang rindu Diana tak...hehe....














Gambar tak ada kena mengena dengan tajuk entri Diana...hehe...gambar ni Diana ambil saat sedang menjamu selera bersama adik masa cuti hujung minggu yang lalu...ni tepi laut Sandakan...cantik kan...sesekali menjamu selera sambil melihat pemandangan laut...sejuk jer mata memandang....









Yang Ikhlas,

16 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Memang rindu la dengan Kak Diana..^_^

mama 3farhanah berkata...

Patut la lama menyepi.
Selamat kembali, ^_^

Nao Mei berkata...

Sabar je lah diana....cik akak pon sama juga...hihi,,,
Gigih je topup handphone gara2 nak updates entri...
Novel diana.....cik akak tengah usahakan..hihi

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat kembali yer Diana... Tercari-cari gak ke mana Diana menghilangkan diri ;)

Cik Balqis berkata...

sme laa..klo kuota broadband da habis, pndg jela laptop dgn muka sedihnye..hahaha XD

Siti Rohaida Yusof berkata...

tulah..akak pun tak dapat nak update entry sangat sejak internet buat hal nie

Invisible Me berkata...

Tak best kan bila takda internet. Kalau boleh nak yg unlimited. Boleh guna kuota bebyk sesuka hati..

Nadratul Syazwana berkata...

Memang sedih kan bila tak dapat berblogging sebab kuota habi T_T Geram je

❤Kamsiah❤ berkata...

hidup tanpa internet ibarat perokok yg ada rokok tp takde lighter hehe

Kakzakie berkata...

Rasa tak seronok bila tak dpt berblog kan.

Cantiklah pemandangan di sana kan.. Sabah memang banyak tempat menarik utk dilawati. Kakak aje tak sampai-sampai sana lagi.

Mimi Azirah berkata...

Rasa tak lengkap hari kita kalau tak taip entry baru kan

Khir Khalid berkata...

Assalam... Biasalah tu.. dugaan kan hehee.. All the best Diana.. :)

hidayu ayumie berkata...

Ehh patut la menyepi je ni...
Heeeee
Biase la kalau kuota abis mmg la xanng duduk kan kak

izzeyda berkata...

Betul tu bila tak dapat berblog rasa macam tak lengkap hidup.. hehehe..

Asha Lya berkata...

Lya lgi la bpn baru ni baru smpt up 1 entri ja..tunggu nnt lya kembali d blog

sigit hermawan berkata...

terima kasih kerana selalu sudi bertandang ke blog saya..jasamu dikenang.. :) Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign