Anugerah Terindah: Kamera Kesayangan

Halaman

18 Oktober 2014

Kamera Kesayangan








Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Selamat berhujung minggu semuanya.....Hari ni nak buat entri pasal kamera kesayangan Diana...kamera ni banyak sangat berjasa kepada Diana...walaupun bukan kamera yang harga ribu2 tu tetapi tetap berjasa dan berguna kepada Diana...












Comel kan kamera Diana...InsyAllah Diana nak beli kamera instant macam kamera Armel kat dalam drama Rindu Awak 200%...









Comel kan kamera ni...









Pink












Yang Ikhlas,

23 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal pun berkenan kamera cam Armel guna tu. Best sebab boleh kuar gambar segera ^_^

Sally Yatiey berkata...

Comel je kamera tu ;D

acik watie berkata...

kamera kesangan Acik dh hilang orang curi masa pecah rumah hari tu..sampai sekarang dah tak nak beli kamera

ain syafieqa berkata...

pink tetap pilihan hati.hehe..comel2..

TengkuButang berkata...

Haiii.. cakkkk..
done follow sini no. 179,
sudi-sudikanlah follow me back yea..
leh kita saling kenal mengenal,
kunjung-mengunjung selalu..
salam kenal yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen leh follow blog
teman yang lagi satu gak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

TengkuButang berkata...

teman pun ada kamera kesayangan gak.. even hubby dah beli kamera yang baru.. kamera merah tu tetap jadi kesayangan sampai bila2 sebab ia dibeli dengan duit hasil titik peluh sendiri.. banyak berjasa gak tu.. heee..

Dianaaaa.. teman pun suka kamera instx macam Armel pakai tu.. dah terjebak nak membeli.. sekali tengok kat iklan ada keluar instax mini kaler oren.. gambar size wallet plak tu.. wahhh.. terus terpikat.. nak kumpul duit beli lah..

Asha Lya berkata...

Kamera instax tu bestkn tpi filemnya agak mhl juga hhee..lya ada kamera Sony ja tu pun jrg guna sbb suka ambik gmbr guna ipad smpai penuh memory mihmih

Bbwana adienia berkata...

serius cantik kamera instant tu..best juga kalau ada 1 sebagai koleksi kan kak..

Kathy R'bain berkata...

kathy pun ada kamera tapi dah kurang guna sejak ada hp lenovo ni..hehehehe..

Khir Khalid berkata...

Assalam... wahhh.. comelnya kamera tu... :) :)

Sally Samsaiman berkata...

Sally harapkan kat hand phone je...huhu...sbb malas nak bw byk-byk

hidayu ayumie berkata...

dulu ade je bercite2 nak beli mase tgk certa korea..
tapi bile dah ade kat malaysia tak terbeli plak...
mahal lah filemnye...

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih TB sudi singgah dan follow blog Diana....

Mardiah Diana berkata...

Memang Diana berkenan sangat dengan kamera ni sejak tengok Armel guna dalam drama Rindu Awak 200%

Mardiah Diana berkata...

Comel kan dik Sally...

Mardiah Diana berkata...

Eya ker Acik...sedih pula bila barang kesayangan kita tiba2 kena curi...

Mardiah Diana berkata...

Mestilah pink dik Ain...comel kan...

Mardiah Diana berkata...

Memang terpikat sangat dengan kamera Armel ni...sama dengan TB tengah kumpul2 duit nak beli...hehe...

Mardiah Diana berkata...

Memang best dik Lya tapi filem dia memang mahal...haritu akak pernah tanya harga filem dia RM28 untuk 10 keping jer...

Mimi Azirah berkata...

Kaler pink..cntikk

calrase patrick berkata...

mantaplah camera tu.. :)

mama 3farhanah berkata...

saya pun ada kamera jugak tapi sejak kebelakangan ni jarang guna kamera dah, guna kamera tepon ja...
tapi memang superb comel warna pink dia

N. Sakinah D ♥ berkata...

Bekenan.... >_<

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign