Anugerah Terindah: Bloglist 2 Untuk Mereka Yang Ada Senaraikan Blog Ini Dalam Bloglist Mereka

Halaman

17 Oktober 2014

Bloglist 2 Untuk Mereka Yang Ada Senaraikan Blog Ini Dalam Bloglist Mereka









Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....malam ni Diana nak cari sesuatu...sesuatu apa tu yer....Tengok tak tajuk entri Diana kat atas tu...tajuk entri yang panjang tu...nampak tak...














Sebenarnya Diana nak cari blog2 yang ada senaraikan blog Diana dalam bloglist mereka...bak kata blogger Asha Lya tak acilah bila blog korang tak di listkan dalam bloglist kita...Jadi kepada sesiapa pun sahabat blogger yang berkenaan silalah tinggalkan link blog kat komen yer...InsyAllah Diana akan masukkan link blog sahabat kat bloglist 2 Diana...
















Yang Ikhkas,

17 ulasan:

acik watie berkata...

kita dah saling alert sebelum entry ini dikeluarkan..TQ diana

Etuza Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/ bloglist Sabahan tu kan..

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih Acik....

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih Acik....

Diana Rashid berkata...

tyu la..sedih tau bila akak tengok tak de blog akak dalam senarai sebelah ni..heheheh..

www.dianarashid.com

nama kita sama eik??

Mardiah Diana berkata...

Yerlah nama kita sama lah sis...hehe...

Kathy R'bain berkata...

kathy pun ada juga bloglistkan sis...di Kathy Bloglist pun ada..

Jie berkata...

Datang jnguk malam malam ni, usha bloglist kat sini jugak,

hidayu ayumie berkata...

Ehheheh akk mmg dlm senarai ayu pon... ngeh ngehhhh

Khir Khalid berkata...

Assalam.. Saya ada bloglistkan cuma kdg2 tak kesempatan nak berbw.. tp bila ada masa pasti singgah juga.. :)

Nao Mei berkata...

cik akak memang dah lama ada listkan...sejak akhir ini jarang menjelajah dunia blogging..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah, zumal dah ada dalam bloglist kan? Hehe ^_^

Yumida Huda berkata...

ada blog yumida dlm list akak tq. dulu yumida rajin bw, coz byk masa. skrg makin kesuntukan masa blogging. beznye klo blh online 24 jam

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Blog farah tak siap edit sepenuhnya lagi.. so list bloglist sblm nie semua dh tak ada.. nnti la kalau dh okey boleh la buat segmen bloglist pulak..hehehe

Asha Lya berkata...

Ahha he lya dah ada kan Kak hhee

Mimi Azirah berkata...

Akak xigt dlm bloglist akak de ke x blog awk dik

mama 3farhanah berkata...

terima kasih senaraikan blog saya dalam bloglist diana...
sama-sama la kita yerrr

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign