Anugerah Terindah: Jalan-Jalan Di Hujung Minggu

Halaman

12 Oktober 2014

Jalan-Jalan Di Hujung Minggu



Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...hujung minggu ni ramai ker sahabat blogger yang tengah santai2 bersama keluarga kan...Diana dan en.hubby ke pusat bandar tadi nak jalan2 tapi turun kejap jer,dapat cuci2 mata tengok bandar Sandakan sebab kat tempat Diana hari2 tengok kelapa sawit jer,jadi apa salah sesekali-sekala tu nak juga tengok dunia luar...


Kat bandar tadi sempat singgah sarapan di sebuah restoran...first time singgah sarapan kat restoran tu...maklumlah tadi berurusan berdekatan kawasan tu...Suasana restoran tu nampak bersih dan teratur jer...


Nama Restoran Sedap Corner


Menyediakan Bahan Bacaan




Selain Buku Menu Ada Juga Menu Yang Di Paparkan




Sarapan Nasi Kuning





17 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Macam best ja tempat tu..bleh makan sambil membaca..

Ismi Ana berkata...

Tempat ni sesuai untuk orang rileks2. Hijau yang menenangkan. :) selamat berhujung minggu kak.

Etuza Etuza berkata...

asalam..wah cantik restora ni MD..macam nak pergi lah...hehehe tapi bukan di Sabah kan..

Rosmiza Ali berkata...

Sandakan.. Rasa macam tak pernah sampai lagi sana.. Paling jauh pun pernah pergi dulu sampai Kudat je.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Asha Lya berkata...

Namanya sdp restoran pasti sdp kan Kak mskannya

Kathy R'bain berkata...

kat tawau pun ada sedap corner ni sis..myb 1 cawangan kot?

Bunda a.k.a KN berkata...

Sedapnye tengok nasi kuning tu...

Khir Khalid berkata...

Assalam... restoran tu pun nampak bersih & menyelerakan klu nak makan di sana.. :)

ain syafieqa berkata...

ala..jauh sangat nak merasa suasana restoran tu.hehe

Sally Yatiey berkata...

Nampak sedapppp ;D

Sally Yatiey berkata...

Nama restoran pun sedapppp ;D hee

Maria Firdz berkata...

Sedapnya..

Yumida Huda berkata...

sedapnye nasi kuning tu kak. telan air liur dibuatnya

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Terliur zumal tengok ^_^

aTieYusof Family berkata...

Restoran Sedap Corner ni banyak cawangan sis.. di Tawau pun ada... dulu selalu lah makan di sini jugak.. yg di LD sudah tutup plak.. :)

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Menarik color restoran nie..=D

mama 3farhanah berkata...

Nama restoren sedap, mesti masakannya pun sedap. Decoration restoren pun menarik.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign