Anugerah Terindah: Sembuh Dah

Halaman

16 Januari 2014

Sembuh Dah

 
 
 
 
Salam dan selamat pagi kepada semua sahabat blogger yang Diana sayangi...syukur Alhamdulillah hari ni gigi Diana da tak sakit...InsyAllah dalam minggu depan Diana baru nak pegi cabut gigi...bukan apa tempat keja Diana ni lain sikit undang-undang kerja dia, tak leh nak cuti ni hari apply cuti,esok..nakseminggu apply baru leh cuti...susah kan...hehe...



Terima kasih kepada semua sahabat blogger yang ada komen, beri nasihat dan petua kepada Diana dalam entri Diana kemarin...terima kasih banyak-banyak Diana ucapkan...walaupun Diana cukup baru dalam dunia blogger ni,tapi sahabat semua begitu mengambil berat kat Diana...tu la sahabat...sahabat selamanya...
 
 
 
 
 
 
 

18 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

gigi kalau sakit semua kerja tak boleh gerak, mama dah rasa dah. sakit menyengat. nasib baik dah sembuh ye...

Maya Omar berkata...

tgh sakit gigi jgk ni..apa keje x jadi..cobaaaann

Che Rosliza Che Mat berkata...

Kalau sakit gigi...semua kerja tak boleh buat...

Kathy R'bain berkata...

payahlah macam tu..mana tahan sakit gigi ni..

Mardiah Diana berkata...

@Norhasniza Khalid Yer lah mama..rasa sakit sampai ke telinga...InsyAllah minggu depn baru dpt nak gi cabut..

Mardiah Diana berkata...

@Maya Omar sama ler kita ni kan..lau tak tahan kena lah cabut jgk...

Mardiah Diana berkata...

@Che Rosliza Che Mat betul tu sis..sakit gigi dapat...semua keja tak dapat nak buat...

Mardiah Diana berkata...

@Kathy R'bain Yer sis..ni nak gi cabut...sakit gigi tak leh nak tahan2...

yana aina berkata...

ketatnya undang2 cuti kat tmpt kerja awk tue.. hehehh apa pun moga dpt g klinik cecepat k ^^

Azhafizah Md Nor berkata...

alhamdulillah..sihat dah..kak,kenapa macam susah je nak click post comment tu.lambat nak keluar icon jari tu..huhu..=__='

Mardiah Diana berkata...

@yana ainaYer dear...ketat sangat undang2 kat cni...ssh sangat nak apply cuti...

Mardiah Diana berkata...

@Azhafizah Md Nor Alhamdulillah dik...da kurang sakit dia..nasib tak bengkak..hehe...akak pun tak tau dik...

Yumida Huda berkata...

yumida pun bulan julai lepas baru cabit gigi. rupanya x sakit. yg sakit gigi tu yg sakit. berbisa sgt

adrianna syaz berkata...

Assaammualaikum kak...snggh mlm..lama x dtg sini..x shat akk..adiah dah smpai ke kak?

nana kimie berkata...

alhamdulillah....:)

Affy Afiqah berkata...

alhamdulillah, akhirnya baik juga ya... :))

Aniq Bukhary berkata...

Sakit gigi memang menyiksakan.. satu badan sakit..

doni wahyudi berkata...

nama obat sipilis paling ampuh

obat sipilis paling manjur

obat sipilis paling ampuh

obat sipilis yang paling ampuh

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign