Anugerah Terindah: Review Blog Adik Nurul Najwa

Halaman

7 Januari 2014

Review Blog Adik Nurul Najwa












 Salam petang untuk sahabat blogger yang Diana sayangi...hari ni Diana nak review satu blog yang cute...walaupun simple tetapi kemas...umur adik Najwa ni masih muda tapi cara penulisan entri dia cukup baik untuk bacaan kita semua...adik najwa lah yang first time review blog Diana...walaupun blog Diana tak famous macam blog-blog lain,tapi adik Najwa sudi jugak nak review blog Diana...terima kasih kat adik Najwa..nak tahu lebih banyak lagi tentang adik Najwa...jangan lupa terjah blog dia yer ...http://ceritakudisini-najwa.blogspot.com/




kat bawah ni blog Diana...ni la hasil adik Najwa review blog Diana...makasi  kat adik Najwa...sudi review blog akak yang tak seberapa ni...




Ketiga pulak:

Anugerah Terindah 








Najwa suka blog Kak Mardiah!!! Comel, macam tuannya jugalah, kan? Tengok muka Kak Mardiah teringat dekat seseorang... siapa pun Najwa dah lupa. Tapi memang betullah sama, sejibik! *Sebijik :P Dia comel tau. Siapa yang suka dia, geng Najwalah ni! Apa-apa pun Najwa sedia menyokong Kak Mardiah!!! Go go go :)









6 ulasan:

fiqah hamed berkata...

Wah..bestnya blog direvieww..clap2..^^

Mardiah Diana berkata...

@fiqah hamed Best kan dik lau ada yang sudi review blog kita...InsyAllah ada masa akak nak review blog adik pulak..

Nao Mei berkata...

Rajin betol review dear....hihi...
blog cik akak tu review gak..hihi

Mardiah Diana berkata...

@Nao Mei InsyAllah Cik Akak...nanti Blog Cik Akak saya review...hehe..

adrianna syaz berkata...

Ada review blog akk lg..wah..bestnya akk..tahniah akk ;)

Invisible Me berkata...

Orang berbudi kita berbahasa. Hehe. Dua2 blog comel :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign