Anugerah Terindah: Pulut Panggang,Satay Dan Kuah Kacang

Halaman

29 Januari 2014

Pulut Panggang,Satay Dan Kuah Kacang

 
 
 
 
 
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...malam ni malas nak masak...rasa badan tak seberapa sihat...macam nak tidur jer...nasib petang tadi adik ipar Diana pulang dari pasar dia ada bawa sesuatu...
 
 
 
Tarraaa....adik ipar ada bawah pulut panggang,satay dan kuah kacang....terima kasih kat adik ipar sebab belikan kita makanan ni...semoga bertambah-tambah lagi rezeki adik...
 
 
 Gambar kat bawah ni semua dari sumber google...Diana tak sempat nak snap tadi...sebab Huby kita da nak makan...lapar katanya...hehe....



 
 
pulut panggang
 
 
 
 
satay ayam
 
 
 
kuah kacang
 
 
 
 
Berdekatan dengan tempat Diana ni..ada satu tempat...kalau pekerja dia gaji hari ni,petangnya ada pasar yang menjual bermacam-macam...pakaian,makanan dan macam-macam lagi lah yang ada di jual...tempat tu setiap sebulan mesti ada pasar tu..ni memudahkan para pekerja dia tak payah nak susah2 pergi jauh-jauh untuk membeli keperluan harian...Diana kalau pergi pasar tu...selalu beli ikan masin,ikan bilis,sayuran dan barang keperluan lain...tapi petang tadi tak pegi sebab Diana rasa tak sedap badan...




 
 
 
 

9 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

sedapnya tengok pulut panggang tu, lama mama tak makan..

Akeyla Azmi berkata...

ya allah dapnyeeeeeeeeee <33
aaaa

Nao Mei berkata...

singgah blog diana...
lama cik akak tak singgah....
line problem....cik akak pula hilang mood..hihi...
makseh dear...sudi berkunjung blog cik akak tu....

bila tgok menu nie....amboi...nak beli terus je malam nie..hahaha

Mazni Munawar berkata...

pulut panggang tu sedap :D

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Cik Yaya berkata...

sodapnya..yaya suka satay je la..pulut panggang tak minat sebab pedas..hehe >_<
semoga sihat sentiasa kak syg

imam ciprut berkata...

Keren sob

www.kiostiket.com

Khir Khalid berkata...

Assalam.. mmg salah satu makanan feveret saya tu.. :D

Cik Yanie berkata...

Satayyyy sedapnya

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign