Anugerah Terindah: Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Halaman

12 Januari 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan






Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?



http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html


Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan



Syarat-syaratnya:



  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)


2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)













19 ulasan:

nana kimie berkata...

selamat bersegmen akak,hihi.....jom jalan2 cari kawan:)

Budu Bilis berkata...

Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

Segmen jalan-jalan cari kawan

aisya berkata...

selamat bersegmen kak :)

Invisible Me berkata...

Selamat bersegmen :)

Syuhada Baharudin berkata...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Selamat bersegmen dan jalan²

Ummialyaanas berkata...

salam kenal2..
singgah tinggal jejak dr segmen yg sama ^_^

http://ummialyaanas.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Anis Farhana berkata...

Hai. singgah dari segmen yang sama :)

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Pwincess Saraa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Pwincess Saraa berkata...

Dari segmen yg sama.

Nur Shafiq berkata...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

sha dhira berkata...

jalan-jalan dari segmen yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman berkata...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen! ^_^
Singgah dari segmen yang sama ;D

HAJAR berkata...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nayfatimah rasyid berkata...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

NASZ berkata...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign