Anugerah Terindah: Hari Raya Aidilfitri Ke-6

Halaman

2 Ogos 2014

Hari Raya Aidilfitri Ke-6





Salam dan salam sabtu,salam syawal ke-6 untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....



Sabtu ni mungkin ramai di antaranya yang buat rumah terbuka...Diana baru jer semalam ker rumah terbuka makcik Diana..Esok InsyAllah nak pergi ke rumah sepupu Diana..




Pict dari En.google




Siapa ada buat rumah terbuka tu yang dekat2 sandakan,jangan lupa jempuat Diana tau...hehe,kalau luar dari sandakan dok tak yah jemput sbb susah nt Diana nak datang..huhu...lau ada yang sudi,jemput2lah datang ke rumah Diana...hehe..


Salam syawal ke-6....maaf zahir batin...kosong-kosong...





29 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal tunggu ofis2 sebelah ofis zumal buat open house...

Khir Khalid berkata...

Salam Aidilfitri.. singgah raya di Syawal ke 7. Mood raya saya pun masih belum habis... :) :)

Zizie Zack berkata...

Selamat hari raya kak...:) kawan2 ramai buat hri jumaat. Mmg sempat pergi sekejap ajela. Hehe.

Hafiz Hafizol berkata...

Selamat hari raya! esok dah keje. malas nya alahai.. :(

ain syafieqa berkata...

salam aidilfitri..maaf zahir batin. baru start tengok blog lepas seminggu beraya.hehe

QasehnyaRania berkata...

salam syawal.
maaf zahir batin

saya ada abg angkat dduk sandakan..
hihi..

Mardiah Diana berkata...

@Ahmad Zu Mal Md RayiSalam syawal dan maaf zahir batin,Diana 16hb ni bru ada jemputan rumah terbuka d rumah keluarga.

Mardiah Diana berkata...

@Khir KhalidSalam syawal jgk Khir..mood Raya masi ada ni..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Zizie ZackSelamat Hari jgk dik..p jer walau kejap,bkn slalu dpt dtg kat rumah terbuka...

Mardiah Diana berkata...

@Hafiz HafizolSelamat Hari Raya..Diana Raya ke-3 da kejap pn...huhu

Mardiah Diana berkata...

@ain syafieqaSelamat Hari Raya dan maaf zahir batin..wahh..lamanyer brcuti raya dik..

Mardiah Diana berkata...

@QasehnyaRaniaSalam syawal jgk dan maaf zahir batin jgk...

sandakn bhgian mana dik..?

Kakzakie berkata...

Huuuhhh... jaun nun di sandakan macam mana kita nak saling berkunjung ye Diana... Tunggulah kakak ke Sabah hihi..

Selamat Hari Raya juga dari kakak..

Mardiah Diana berkata...

@KakzakieEya Sis jauh sangat ni antara semenanjung dan sandakan..lau dtg ke Sabah jemput dtg kat rumah yer..

Salam Syawal ke-9 dan maaf zahir batin dari Diana..

Nazlee Ismail PCL berkata...

jauh sangat la tu Sandakan tu diana , selamat hari raya aidil fitri maaf zahir batin...ucapan raya dari kejauhan je la..hihi.

www.nazlee.com

Mardiah Diana berkata...

@Nazlee Ismail PCLTerima kasih PCL dengan ucapannyer..Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin jgk..

hainom OKje berkata...

Selamat Hari Raya Diana..... mmg best beropen house tp tak dpt berbual panjanglah kan...

Asha Lya berkata...

org sandakan bah plak kan mardiah nie..lya dah balik kk hhee

Asha Lya berkata...

org sandakan bah plak kan mardiah nie..lya dah balik kk hhee

Mardiah Diana berkata...

@hainom OKjeselamat hari raya jgk..best dpt jumpa dgn keluarga dan sahabat handai..

Mardiah Diana berkata...

@Asha LyaEya Lya akak org sandakan..ada masa tu jemputla singgah kat rumah..lau Lya gi kg suami Lya mst lalu kat kawasan tmpt akak tgl..

Sura Mohd berkata...

Salam Syawal..mood beraya kat blog pulak..:)

Mardiah Diana berkata...

@Sura MohdEya Sis kita beraya dari blog ke blog..hehe..

Kisah Si Dairy berkata...

masa nie la best pi open house...masih lagi nak merasa ketupat dan rendang.,.,.

Mardiah Diana berkata...

@Kisah Si Dairybtl tu Sis..Diana InsyAllah 16hb ni ada jemputan rumah terbuka dari keluarga Diana..

Azhafizah Md Nor berkata...

weekend ni memang ramai buat open house..get ready :)

Ismi Ana berkata...

Ooo..orang sandakan rupenye. Jauh naaa. Muehehe..salam kosong kosong. Hik3

Mimi Azirah berkata...

syawal ke 6 beraya kat melaka

Yun Sing berkata...

Sandakan? Jauh tuh.. .__.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign