Anugerah Terindah: Wordless Wednesday #6

Halaman

20 Ogos 2014

Wordless Wednesday #6




Talam Dua Muka








15 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

pyh ada org mcm ni.

Ismi Ana berkata...

Talam dua muka ni tak patut wujud kat dunia nih. Haha.

munirah rahman berkata...

semoga dijauhkan dengan perangai yg macam tu

Cik Yaya berkata...

ramai jugak blogger yang update pasal ni..tapi dalam tajuk dan penyampaian yang berbeza..

hidup kne berhati-hati..

nor hidayah mohd nor berkata...

Balas singgah blog. hehe. Nak tanya boleh, ada email x? :)

Fuza Musa berkata...

HINDARI perangai macam tu...

Dari segmen MiaLiana
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

Mardiah Diana berkata...

@nor hidayah mohd norAkak ada email..nt akak sent ka fb adik..boleh.hehe..

Mimi Azirah berkata...

bhya org jnis mcm nih

Mimi Azirah berkata...

pyh de kwn perangai mcm nih

Khir Khalid berkata...

Semoga kita sentiasa dijauhkan lah dgn org yg mcm ni...

Anizz Annisa berkata...

banyak kali jumpe dengan org spesis mcm nie..

Norhasniza Khalid berkata...

oh tidak.... tak suka tak suka!!!

Yun Sing berkata...

Huhu.. batu api..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Saya pernah direct msg kat orang kata dia talam dua muka.
Tak sangka kemain sedap dia mengata saya dengan sorang lagi yang saya kenal.

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Org mcm nie tak boleh dibuat kawan..=D

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign