Anugerah Terindah: Stok Minuman Kat Pejabat

Halaman

19 Ogos 2014

Stok Minuman Kat Pejabat







Salam dan selamat pagi buat semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...salam selasa semuanyer...


Seperti yang kita tahu,ramai di antara kita yang berkerja dan kadang tak sempat pun nak bersarapan atau minum pagi untuk alas perut kan...jadi tentu ramai yang menyimpan stok minuman atau makanan kat pejabat...Macam Diana jugak..nak di katakan hari2 pun tak sempat nak bersarapan ataupun minum pagi untuk alas perut...maklumlah kat tempat Diana berkerja ni,waktu pejabat bermula jam 6.30am....awal kn...kadang tu embun pagi pun masih ada,Diana dah duduk kat pejabat...hehe...











Ini stok minuman pagi Diana...minuman Super  Coffee 3 dalam 1,Diana suka minuman ni sebab dia ada rasa hazelnut gitu....sedap dan berkrim...minum ni sambil makan sarapan yang di bawa dari rumah memang sedap sangat....








16 ulasan:

izzeyda berkata...

Memang kena spare minuman 3 in 1 macam nih.. tapi kureng minat la dengan kopi2 nih.. suka sakit kepala klu minum.. dulu spare milo, sekarang nak beli tamar cocoa plak laa..

Kisah Si Dairy berkata...

pernah try nie..sedap jugak...
akak selalunya collect duit dari officemate..so boleh beli banyak sikit

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

awalnya akak kja... saya pun spare jugak kak, milo 3in1, hihi

Ismi Ana berkata...

Eh awalnye. Kalau macam kak Diana, kene la save stok minuman cenni. ^_^

Eimma Esmail berkata...

ima duk rumah sewa slalunya bancuh milo je. hehhe.. tu kalau rajin kak diana. kalau x, beli je. huheuhuhe

May berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
May berkata...

Hi, nice visiting here and reading some post...

ain syafieqa berkata...

ain pun suka coffee berperisa hazelnut.sedap..

miss wawa berkata...

Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

jemput singgah blog Wawa - KLIK

Ainim Suju berkata...

saya ni pulak tak rajin nak minum minuman panas waktu pagi. suka minum ais kosong je

Mimi Azirah berkata...

byknye stok

Khir Khalid berkata...

Wahh bnyknya stok.. mcm sedap pulak ada hazelnut tu. Nak cubalah nanti... :)

Norhasniza Khalid berkata...

wah... nak menjual ke tu.. hihi

Yun Sing berkata...

Tak suka sangat minum kopi ni..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK berkata...

Seronok kalau ada meja sendiri.
Kitorang kat klinik ni bertukar-tukar bilik bertugas.

Asha Lya berkata...

lya jarangsekali minum minuman 3 in 1..biasa pagi minum susu je & selalu stok susu uht katumah hhhee

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign