Anugerah Terindah: Sarapan Pagi Tadi

Halaman

25 Ogos 2014

Sarapan Pagi Tadi






Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan  hargai...sebenarnya entry ni pagi tadi tapi terlalu bnyk kerja yang nak di selesaikan....maklumlah hari isnin permulaan kerja kan lagipun seorang staff bercuti jadi kerja dia Diana yang ambil alih....










 Diana bawa roti yang kemarin adik beli kat bandar...sebagai sarapan pagi kat pejabat tadi sebagai alas perut....sekarang pula time untuk makan tengahari....selamat menjamu selera untuk semua sahabat blogger dan pembaca sekalian..








21 ulasan:

acik idah berkata...

Selamat menjamu selera Mar... :)

Asha Lya berkata...

salam kak lya singah bw cne..mkn roti je kenyang ka hheee

Nanie Dean berkata...

Singgah buat sibuk kat sini... hehehe... Roti pun kira ok lah untuk breakfast... makan pagi penting untuk bagi kita tenaga nak mulakan kerja.

Selamat hari isnin Diana...

ain syafieqa berkata...

makan roti pun sodap.yg penting breakfast..

munirah rahman berkata...

Munirah makan nasi goreng..hehe

Ismi Ana berkata...

Ana breakfast nasik goreng pagi tadi. Huhu.

Kathy R'bain berkata...

Nyam²...sedap..

Pha Is berkata...

jadila, buat mengalas perut.. :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

knyg juga dpt makan roti =)

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Farah pun time breakfast suka makan roti jugak..=D

Santan Manis berkata...

Sedap jugak tu! :) jemput singgah ke blog SM kalau sudi :)

http://santanmanis.blogspot.com/2014/08/wira-malam-bukan-sekadar-pendekar-pilih.html

Sally Samsaiman berkata...

Sally makan chapati hari ni.. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Sedapnya roti tu ^_^

Lieya Von Jay berkata...

sedap tu, suka gak roti macam ni ^_^

Siti Rohaida Yusof berkata...

sedap roti hotdog nie.

Sally Yatiey berkata...

Sedappppp ;D

Aisya A. berkata...

selalu kalau breakfast pg2 kat office mkn biskut oatkrunch 3 keping je.. hehe.. kdg2 ade jugak mkn roti cmni. hehe

Norhasniza Khalid berkata...

uii sedap.. kalau sufi dia korek hot dog tu haa.. dia suka, rotinya mama habiskan. hampeh

Yun Sing berkata...

Sedapnya :D Nak cikit boleh? xD

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

salam singgah..makan roti je..diet eh..=)

iszabella berkata...

Assalamualaikum.... Kita buat nasi lemak... Hehehe.....

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign