Anugerah Terindah: Digi Easy Prepaid

Halaman

9 Ogos 2014

Digi Easy Prepaid





Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...









Masa hari raya ke-2 hari tu,Diana ada beli simkad DiGi dengan harga RM18 dan isian kredit dia RM13 dan dapat 2 hari internet percuma...nak cuba2 beralih dari celcom ke DiGi...jadi Diana beli DiGi Easy Prepaid...Rasanya dah ramai yang tahu pasal DiGi Easy Prepaid ni kan..tapi tak apa ler Diana cerita sikit pasal DiGi Easy Prepaid.Sebab utama Diana bertukar ke DiGi Easy Prepaid adalah bapa mertua Diana dah guna no DiGi,2 orang adik Diana pun dah guna DiGi...tu yang membuatkan Diana bertukar ke plan DiGi dan yang paling Diana suka sangat tentang DiGi ni ialah panggilan dan sms PERCUMA ke Buddyz...,apa lagi Diana dah daftra no mertua dan adik2 Diana ke Buddyz,jadi dapatlah Diana dan suami berbual dan bersms dengan ayah dan adik2 tanpa di kenakan cas..



Untuk plan internet DiGi pula Diana ambil plan yang RM7 seminggu yang mempunyai kuota 250MB.Pihak DiGi jugak turut sedia menawarkan pelayaran web tanpa had sekiranya pengguna melayari  internet nenggunakan web Opera Mini pada peranti mereka.





Sumber: SINI





11 ulasan:

ain syafieqa berkata...

macam best je..sedang memikir nak tukar pelan baru.hehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

buat masa ni mmg internet yui guna dg. ok =)

Khir Khalid berkata...

Saya mmg pengguna setia Digi.. Alhamdulillah... tiada masalah smpi skrng... :)

Norhasniza Khalid berkata...

mama guna maxis, rm30 sebulan 1GB free lagi 1GB, maknanya 2GB.. hihi

Yun Sing berkata...

Dulu saya guna DiGi gak tapi beralih ke XOX sebab DiGi dalam rumah takde line..

Asha Lya berkata...

lya sejak dari dulu memang pengguna dihi ehhee

Asha Lya berkata...

setakat ni ok je line internrt kat kinabatangan pun ok je kan

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Digi memang terbaik kot.. sampai skrg setia guna digi jer..=D

Mimi Azirah berkata...

akak memg dh guna digi kt fon lg 1

Mimi Azirah berkata...

memg guna digi kt fon lg satu

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal pun guna Digi tapi Maxis pun guna juga ^_^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign