Anugerah Terindah: Hari Ahad Masa Yang Sibuk

Halaman

24 Ogos 2014

Hari Ahad Masa Yang Sibuk



Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...pepagi ahad macam ni kena lagi time cuti,bnyak keja rumah yang harus di selesaikan seperti mencuci kain,mengemas rumah,mod lantai dan macam2 lagi lah....



Lepas selesai semua kerja rumah Diana buat...baru ada masa untuk bersarapan pagi...sarapan untuk pagi ahad ni adalah mee goreng simple,roti goreng dan kukus...roti goreng dan roti kukus tu Diana beli tau...jiran sebelah rumah yang jual.....hehe...




10 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat berhujung minggu Diana. Zumal pun banyak keje nak kena buat hari nie ^_^

Mimi Azirah berkata...

memang sibukkan...xde.mkne time cuti waktu rehat

Mardiah Diana berkata...

@Ahmad Zu Mal Md Rayiselamat berhujung minggu juga Zu Mal...bercuti tapi bnyk kerja...hehe...apa2 pun selamat berhujung minggu yer..

Mardiah Diana berkata...

@Mimi Azirahbetul tu Sis...sibuk jer memanjang hari cuti ni...hehe...

ain syafieqa berkata...

nak single puas2.dah bekeluarga esok mesti sibuk mcm parents ain.ada je keje sabtu ahad.hehe

Asha Lya berkata...

lya minggu lps balik kg hhee...

Khir Khalid berkata...

Hari minggu saya sibuk dgn open house. Maklmlah dah penghuujung Syawal.. :D

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Time cuti la banyak kerja rumah nak kena kasi settle kan.. =D

Yun Sing berkata...

Cuti dari kerja.. kat rumah kena kerja juga.. hehe.. cuti T_T

kang jum berkata...

hemz mancaaappp kali mee gorengnya :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign