Anugerah Terindah: Aktiviti Hujung Minggu Ini

Halaman

7 November 2015

Aktiviti Hujung Minggu Ini







Salam dan salam sabtu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....terima kasih Diana ucapkan kepada semua sebab sudi singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah ini....Tak sedar begitu cepat masa berlalu esok dah hari minggu pun kan...apakah aktiviti sahabat dan pengunjung di hujung minggu ni...








Nampak tak gambar kat atas tu...tentu sahabat dah dapat meneka kan apakah aktiviti Diana hujung minggu ni... Sebenarnya dah lama Diana nak buat brooch sendiri ni sebab Diana suka tengok benda² yang comel dan cantik...kalau kita buat sendiri kita boleh letak apa yang kita suka kan tak macam kalau kita beli yang dah siap bentuk dia terhad...hihi...




Diana beli barang² nak buat brooch ni time Diana cuti hari tu,jalan kat pusat bandar cari² lah segala benda ni kat 1 kedai ke 1 kedai...tak sedar dah banyak Diana terbeli...haha...Harap brooch yang Diana akan hasilkan ni comel dan cantik...hihi...









30 ulasan:

Jari Manis berkata...

Assalam Diana..sis JM datang balas kunjungan ni

Jari Manis berkata...

Done follow #372

Jari Manis berkata...

wahh....buat brocch sendiri...ni mesti leh geng ngan Farrah..dia pun rajin dan kreatif kalau bab2 kraftangan mcm ni..sesuai sgt

Jari Manis berkata...

kalau sis JM aktiviti hujung minggu pas kemas rumah masak terus lah blog walking cari pasal heeee

Mardiah Diana berkata...

Diana baru nak belajar² nak buat brooch sndiri ni...sakit hati bila nak guna brooch...brooch hilang or tercicir kat mana² terus terpaksa guna peniti...hihi...

Busyra Bt Takiyudin berkata...

rajinnya.. msti comel2. hehe

Hajar Shikin berkata...

Rajinnya sis, nanti boleh meniaga brooch pulak..hehe =)

Ana Fatihah berkata...

Comelnya!! Tapi, tak pernah lagi try buat sendiri. :P

Zie Has berkata...

banyaknya bahan-bahan tu ... kalau habis buat, boleh lah jual online ;)

Zie Has berkata...

nanti dah siap brooch tu share tau ... teringin nak tengok hasil tangan diana :)

Puan Wawa berkata...

rajinnya diana..")

Asha Lya berkata...

Bersemi juga tgn akak ni nnt blh la share kat cne..lya lma da x buat broach ni sibuk sgt

LYAfrina berkata...

waa..rajinnya..
nnti tnjuklah hasilnya

Cik Yanie berkata...

Rajinnya lahai

Melissa Muklis berkata...

mesti comel kan kalau akak yang buat share la gambar hasilnya nanti kak. hehe :D

Khai♥Rin : anies berkata...

rajin nyer diaaa.... ada sebutir utk sy x? hehehe

Siti Rohaida Yusof berkata...

mesti cantik bila da siap brooch tu kan...post kat blog eh!!

Liza Mustafa berkata...

salam..
kreatif campur rajin memang menjadi la jawabnye...hehehe

seraa rose berkata...

rajinnya.. gud luck!!

kang jum berkata...

assalamu'alaikum wr wb

bila nak sudah jadi, boleh lah tu buat artikel cara buat brooch :)

Wa berkata...

Boleh buat brooch sendiri?..wa x pernah terfikir pun...mesti cantik dan lawa macam tuannya..:)

Mummy Julia berkata...

Hujung minggu ...? bawak balik keje opis buat kat umah, malas nak pi opis..hehhehehe rasa nak berkepit ngan hero2 je..hehehe :D

Mummy Julia berkata...

Rajin sungguh Diana buat benda2 comel macam ni... kalo mummy mau setahun siap kot..hehhehe :p

tiga lalat berkata...

wahh rajinnya buat brooch sendiri., ;p

Farrah MF berkata...

Wahhhh! Tak sabar nak tengok hasilnya! Boleh buat side income ni Diana. Tak pun buat souvenir utk beri pada kawan2 :)

Siti Nurzafirah berkata...

Assalamualaikum Kak D..

Saya tag akak kat sini...

http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

Nooriah Abdullah berkata...

rajin nya diana kalau dekat kaknoor dpt tempah hehe

Athirah Diyana berkata...

diana ni mcmm adik bongsu sy, suka sgt buat benda kreatif macam ni. hihi

Nao Mei berkata...

Wah banyaknya diana beli..
Buat banyak2....nanti boleh jual

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Bestnyaaaaaaaaaaa... Banyak gila... Dah laa semua comel2 T.T

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign