Anugerah Terindah: Bio Oil Pilihanku

Halaman

4 November 2015

Bio Oil Pilihanku






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....terima kasih yang tak terhingga kepada semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan tinggalkan komen dekat setiap entri yang Diana poskan dan tidak lupa juga kepada sahabat yang sudi follow blog Anugerah Teindah ini...InsyAllah ada masa dan line internet tidak menghalang Diana akan follow blog Diana akan terjah dan Diana akan tinggalkan komen dekat blog sahabat semua...




Mungkin ada di antara sahabat blogger dan pengunjung yang pernah dan tahu tentang produk Bio Oil ni kan...tapi serius ni Diana baru terjumpa Bio Oil ni pada 29hb lalu tu..Sebenarnya Diana dah lama cari dan dah lama nak try produk Bio Oil ni sebab ramai yang kata produk Bio Oil ni memnag berkesan untuk menghilangkan kesan parut jerawat walaupun kesan parut tu dah lama....tambah terujah lah Diana nak try guna produk Bio Oil ni....hihi








Bio Oil ni adalah produk pakar penjagaan kulit yang diformulasi untuk membantu memperbaiki kesan parut, regangan kulit dan warna kulit yang tidak sekata...Diana baru guna Bio Oil ni tapi kesan dia tu ada nampak sikit dah sebab en.hubby pun dah tegur kulit wajah Diana dah nampak berubah sikit...tu baru nak masuk seminggu Diana guna kalau guna dah berminggu tu pasti lagi lebih berkesan kan...hihi...Ada tak sahabat blogger dan pengunjung yang pernah guna produk Bio Oil ni...ada kesan tak...Diana nak juga tau pendapat sahabat dan pengunjung ni....









17 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

penah guna dulu tp lps habis x beli lg dah hahahaah

Asha Lya berkata...

Lya x pernh lgi try guna tpi org kata memg brkesan kan

PeRdU cINta berkata...

PC pernah guna lama juga sebab nak hilangkan parut...hehe..alhamdulillah kesan parut berkuranganlah.

Efa Othman berkata...

berkesan ye..akak pernah guna lepas bersalin. tp sekejap jer. tak amalkan...so tak nampak kesan nya...huhuh

Nooriah Abdullah berkata...

kaknoor pernah guna jugak
tpi bila dah baik hilang parut2 dah malas nk pakai pulak, kena pakai semula lagi ni

Busyra Bt Takiyudin berkata...

tak penah cuba lagi yang ni.. :)

leya yeolly berkata...

Pernah cuba untuk hilangkan parut jerawat

Siti Nurzafirah berkata...

Pernah guna.. tapi, kesan dia macam lambat untuk Sn.. sobbb

Ana Fatihah berkata...

Pernah pakai. Tapi, yang akak punya. So, xtaulaa berkesan ke tak sebab pakai kadang2 je.

Melissa Muklis berkata...

Lissa pernah try.. tapi sekali ja. haha ada lah kurang kesan parut sikit :D

Atie Yusof berkata...

wah..best jugak bila berkesan..
kak dulu pernah cuba masa lepas bersalin.. memang berkesan.. :)

Farrah MF berkata...

Tak pernah cuba lagi,..biasa tengok iklan bio oil yang ala2 suram & muram kat tv je ;)

Cikna berkata...

Cikna pernah guna utk hilangkn kesan 5jahitan ditgn xok pun tp klu utk hilangkan rekahan ditumit kaki mmg bagus....;-)

Jari Manis berkata...

bio oil!!! pernah tgk iklan kat TV tapi bila tgk iklan tu kurang menarik..so x pernah beli

Mummy Julia berkata...

Mummy pun guna bio oil ni jugak sbb kulit mummy memang sensitif gilos.. tapi dah lama stop sbb scar tu lmbt sikit nampak kesannya. Skrg mummy guna Cocoa Butter formula ( brands Palmer's)... hehhee :D

Zie Has berkata...

lately ni banyak jerawat naik, habis berparut ... nanti dah sebulan dua nanti, diana review lagi kay kesannya, kalau berkesan nak cuba juga :)

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Adik saya pakai Bio Oil... Setakat nie belum dengar lagi dia puji pape pun pasal Bio Oil... Jarang dah nampak dia pakai.. Ahaha

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign