Anugerah Terindah: Jawapan Untuk Soalan Dari Blogger Meeya Techik

Halaman

30 November 2015

Jawapan Untuk Soalan Dari Blogger Meeya Techik





Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....Terima kasih di atas kesudiaan semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....


Petang ni Diana nak jawab kesemua 10 soalan yang blogger  Meeya Techik ajukan kepada Diana.....maaf dik sebab terlambat nak menjawab soalan² adik....sebab akak tengah fikir ni macam mana nak jawab semua soalan tu maklumlah dah lama tak menjawab soalan² macam ni....hihi....








Inilah soalan² yang blogger Meeya Techik untuk Diana....


Jemputlah menjawab 10 soalan dari saya , jenuh ler jugak memikir nak tanya apa . Hewhew .


1. Introduce your self .
Nama sebenar akak ialah Marediah Binti Daeng Patappe dan sudah berkahwin tapi belum di kurniakan cahaya mata...Doa² kan yer supaya Allah kurniakan akan cahaya mata..

2. Part time / Full time blogger ?
Diana mula berblog pada tahun 2013...suka berblog bila tengok blog² sahabat semua cantik dan mempunyai entri yang menarik untuk di baca...tapi belum lagi seorang blogger sepenuh masa masih lagi sekadar untuk mengisi masa terluang.


3. Apa link blog ? Dan kenapa pilih link blog tu ?
Semua blog Diana suka dan suka dan suka dan suka...hihi


4. Suka suasana kampung atau bandar ?
Suka suasana kampung sebab suasana yangnya yang tenang,damai dan tiada kesibukkan tapi kalau tak ke bandar rasa rindu pula....haha


5. Kalau diberi peluang untuk travel , tempat mana yang anda akan pilih ?
Kalau di beri peluang untuk bertravel...Diana nak keliling dunia lah bersama si en.hubby....hihi


6. Kalau marah , apa tindakan anda ?
Kalau marah Diana akan nangis dan nangis sampai kemarahan itu redah....huhu


7. Suka / Tidak online shopping ?
Suka juga tapi tengok barang tu Diana suka k tak,kalau berkenana Diana beli lah.


8. Binatang apa paling anda takut ?
Sangat takut pada lipan


9. Asal mana ? Haa maroh maroh :P
Diana asal Sabah dan di lahirkan di daerah Tawau tapi membesar di Sandakan...


10. Kalau saya suruh tinggalkan satu ucapan untuk saya ,ucapan apa yang anda akan ucap ?
Akak nak ucapkan kepada adik meeya..semoga sentiasa ceria dan berbahagia bersama orang² yang tersayang, berjaya dalam dunia bisnis dan blogging.





Ok lah dik Meeya Techik nilah jawapan bagi soalan² yang adik ajukan kepada akak ....Walaupun jawapan ni simple tapi akak harap adik berpuasa hati yer dan semoga sahabat blogger dan pengunjung dapatlah kenal Diana yer...













16 ulasan:

aRz MoHa berkata...

semoga dipermudahkan dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah....

Farrah MF berkata...

Diana,..no 8 kita samalah! Saya pun takut lipan!

Farrah MF berkata...

Saya pun doakan moga Diana ada rezeki dikurniakan cahayamata secepat mungkin :)

aRz MoHa berkata...

owh diana orang sabah....
takut lipan erk...lipas takut tak? muahaha

luqman zakaria berkata...

Nak doakan semoga dapat cahaya mata untuk kamu..amin..

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

semoga berjaya

Nao Mei berkata...

Dah lama tak singgah diana...diana sihat tak nie..
Cik akak sibuk sikit kebelakangan nie.
Bw asyik pending je

dear anies berkata...

Sy kena jg cuma lom jwb lg ;)

Eintan Nurfuzie berkata...

jawapan cik en kasi full mark.. hihihii

Asha Lya berkata...

Dah lma lya x dpt soalan mcm ni, sekurangnya dpt tahu serba sikit tntg akak hhe

Dunia Zumal berkata...

Zumal takut gak lipan. Hehe ^-^

Ana Fatihah berkata...

Semoga dikurniakan anak2 yg soleh akak. In shaa Allah. :)

Fida Z Ein berkata...

Insya Allah ada rezeki nanti dapat cahayamata....doakan untuk akak juga ya....

Aisya Ahamad berkata...

Semoga cepat2 dapat baby ye kak. Amin! Hehe

LYAfrina berkata...

wah,,nama akak sgt unik..

insyallah.. Allah swt sdang merancang y terbaik...

Meeya Techik berkata...

sorry akak.. baru perasan ni.. hihi..
btw thanks :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign