Anugerah Terindah: Menu Minum Petang - Lempeng Berinti Cheese

Halaman

10 November 2015

Menu Minum Petang - Lempeng Berinti Cheese






Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai.....Terima kasih kepada semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....Petang tadi Diana sedang duduk kat beranda rumah tiba² terfikir nak buat sesuatu untuk di kunyah bersama en.hubby..















Diana buat lempeng berinti cheese..tapi cheese dia tak meleleh sangat sebab stok cheese kat rumah tak banyak jadi setiap keping tu Diana letak sikit jer...tak apa kan yang penting ada rasa cheesenya...hihi....








20 ulasan:

kang jum berkata...

hemz, pastinya ngeblog jadi lebih semangat kalau kunyah ni makanan :)

Khai♥Rin : anies berkata...

Lempeng ni cicah apa? Sambal?

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

sedap tu....

Siti Nurzafirah berkata...

Wah.. walaupun sikit, still nampak dia punya cheese tu..

yummeh !

Asha Lya berkata...

Da lma x buat lempang sdp plak nmpk ni taw da Cheese lgi

Aisya Ahamad berkata...

Sedapnyeeee. Hehe

Zie Has berkata...

tengok cheese cair tengah lempeng tu terliur pula ... tak pernah lagi makan lempeng dengan cheese ... tq sebab share diana :)

Cik Yanie berkata...

akak mmg selalu buat yanie terliurrr.

Athirah Diyana berkata...

wah sedapnya nampak! yummy

Atie Yusof berkata...

sedappnyaaa lempeng cheese..mo cuba jugak buat nti...hehe

Zie Has berkata...

tengok dua kali ... terus rasa lapar :)

Farrah MF berkata...

Fuhhh,..inti cheese! Mesti rasanya marvelous!

Jari Manis berkata...

arghhh...tengok pun tahu seda..lembut n manis je kan

Nao Mei berkata...

Wah......bagi cik akak resepi

Mizz Aiza berkata...

nampak sedap tu.. ;)

aRz MoHa berkata...

nampak sedap ooo...kalau letak inti coklat lagi best kan...

seraa rose berkata...

menarik.. rose suka cheese.. melelehhhh!! hehe

Aiy Ayumna berkata...

Sepertinya sedap.. bagi resep dong..

Puan Wawa berkata...

CICAH NGAN GULA sedap juga..")

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Woshhh woshhh.. Malam malam nampak gambo makanan T.T

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign