Anugerah Terindah: Hello November

Halaman

1 November 2015

Hello November








Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua....Hari ini kita dah melangkah ke bulan november dan InsyAllah tak lama lagi kita akan mengakhiri tahun 2015...











Di bulan november ini ada 2 hari penting dalam hidup Diana...hari tu adalah hari lahir en.hubby Diana dan adik bongsu Diana...














17 ulasan:

Ana Fatihah berkata...

Kejap je kan.. Dah bulan November pun.. :)

Vander Good berkata...

Mau dekat hujung tahun sudah kan... :)

Puan Wawa berkata...

Hai, hello.. November datang ni.. Hihi

iryanty ahamad berkata...

Asalamualaikum diana..bulan november akak juga ada 3 perkara yang membahagiakan..

Blog genap setahun
Hari lahir akak
Entri yang ke 300

PeRdU cINta berkata...

Diana menghitung hari ye..wah boleh sambut sekaligus ni..heheheh..

tiga lalat berkata...

hepi besday utk mereka tuuu ;p

Nooriah Abdullah berkata...

singgah malam diana
apa kabar wah november dah sampai tk lama lgi dah tahun 2016 cepatnyee kan

Asha Lya berkata...

Lya singgah mlm...wahhh dah bln baru kan kjp ja kan kak

seraa rose berkata...

november pun birthday adik kita yg bongsu..:)

Melissa Muklis berkata...

hee.. cepat sangat masa berlalu, kan kak :')

Zie Has berkata...

mesti diana dah plan hadiah untuk encik suami kan :) ...

Khai♥Rin : anies berkata...

boleh celebrate together2 nnt ;-)

leya yeolly berkata...

Happy november

Jari Manis berkata...

waahh...hari lahir orang orang kesayangan lah ni eh

Jari Manis berkata...

Diana dah kahwin ke...baru tahu hiksss

kang jum berkata...

Selamat datang November rain :)

kang jum berkata...

kapan tuh kak hari jadi adik bongsu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign