Anugerah Terindah: Majlis Hari Jadi Si Anak Buah

Halaman

26 November 2015

Majlis Hari Jadi Si Anak Buah





Salam dan selamat hari khamis untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....Terima kasih Diana ucapakan kepada semua kerana sentiasa sudi berkunjung dan komen dekat blog Diana ini....




Pada 23hb iaitu hari isnin adalah sambutan hari jadi anak buah Diana yang Ke-1tahun,yang Ke-6tahun dan makcik dari sebelah mama mereka yang Ke-19tahun...Acara di buat selepas  waktu magrib dan ramai kanak-kanak dan jiran tetangga yang datang memeriahkan majlis...Jom layan gambar² di sekitar majlis yang sederhana ini tapi penuh meriah..






Ini si kakak yang menyambut hari jadi semalam yang Ke-6 tahun




Ini lah si adik yang menyambut hari jadi  pada malam tu yang Ke-1 tahun....kesian kat si adik ni time sambut birthday dia demam selesma pula tapi si adik tetap habby....maklumlah kanak² kan mestilah happy,tengok ramai yang datang bertambah happy dia...




Kek² mereka malam tu  bukan Diana yang buat tau..semua kek-kek tu di tempah dari mereka yang pakar dalam membuat kek....Jangan salah sangka yer sahabat semua pasal entri Diana kemarin tu Wordless Wednesday#26 ( Kek )....hihi...








Suasana majlis hari jadi pada malam itu untuk 2 orang anak buah Diana dan seorang makcik mereka yang di sambut secara sederhana tapi meriah di hadiri kanak² dan jiran² di kawasan perumahan..














22 ulasan:

Atie Yusof berkata...

wah... sekaligus 3org sambut birthday..meriahnya..
ingatkan Diana yg buat kek..hihi

Sally Samsaiman berkata...

meriah sangat kak!!

p/s : dah siap hantar dah kak hadiahnyaa :D

Asha Lya berkata...

Meriah sungguh..ramainya tetamu.

Ana Fatihah berkata...

Happy birthday buat semua.. Meriah sungguh majlisnya. :)

Cik Mimie berkata...

Alalolor comeynye birthday girl n boy ni :D meriah majlis..

luqman zakaria berkata...

banyaknya kek..hehe :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

meriah

Nurhuda Ismail berkata...

comelnyaa . happy birthday !

The Kehalusan Kelembutan berkata...

sanah helwah tiga berangkai:)

Zizie Zack berkata...

meriahnya.. sambut 3 org sekali.. happy belated birthday :)

dear anies berkata...

Cantiknya kek depaaaa ;)

Meeya Techik berkata...

Jemput jawab 10 soalan dari Meeya Techik :)

http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/11/tag-by-leya-yeolly-10-questions.html

Zie Has berkata...

meriahnya ... kek yang ada pun meriah. hepi besday semua anak buah diana :)

Zie Has berkata...

si kakak fotogenik lah ... pandai posing :)

Kathy R'bain berkata...

Meriahnyer. Bw dari Tawau.

Mia Liana berkata...

wahhh.. cantiknya kek2 dorang...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

aRz MoHa berkata...

meriahnya majlis....

aRz MoHa berkata...

cantik kek yang ditempah memang betul pakar

Farrah MF berkata...

Mesti seronok budak2 tu kan,..meriah dan happening majlisnya :)

Dunia Zumal berkata...

Bestnya kalau ada orang sambut birthday kita ^-^

LYAfrina berkata...

waa..cantiknya kek

Nao Mei berkata...

Meriah kek.
Tertiba kek hari jadi sendiri tak de..hihi..
Selamat ulangtahun buat anak sedara diana

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign