Anugerah Terindah: Inilah Hasil Aktiviti Hujung Minggu

Halaman

9 November 2015

Inilah Hasil Aktiviti Hujung Minggu






Salam dan selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini...Terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semuanya....Hari sabtu baru² ni Diana ada buat entri tentang aktiviti hujung minggu Diana di sini.




Ini dari kain cotton






Ini dari reben




Cantik dan comel tak brooch yang Diana buat sendiri ni...first time ni Diana buat brooch sendiri...Walaupun belum secantik dan secomel buatan yang mereka² yang dah pakar tapi Diana rasa puas hati dengan hasil yang Diana buat ni...InsyAllah Diana akan belajar untuk memperbaiki kelemahan Diana dari segi jahitan dan juga rekaan....














14 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Cantik lagi comel..

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Memang comel.

Ana Fatihah berkata...

Comelll! Dahlaa corak polkadot. :D

Asha Lya berkata...

Cantikla cute ja kak nnt blh la buat byk2 blh jual hihi..button dot2 tu d mna akak bli cntikla

Siti Nurzafirah berkata...

rajinnya Kak D.. boleh la pos kat SN satu... ngeee

Mummy Julia berkata...

Cantik brouch ni Diana.. Fancy2 color lg.. Kreatif!

Farrah MF berkata...

Tahniah, Diana!
Totemo kawaiides!
Sukalah tengok. Bagi Farrah dah cantik dan kemas dah tu :)

Farrah MF berkata...

Comellah! Pandai Diana mix & match warnanya :)

Khai♥Rin : anies berkata...

Cantik cantik... kemas agt da tuu

Cik Yanie berkata...

Kakkkkkkkkkkkkkkkkk. Buatkan yanie jugakkk :D comelnyaaa. Nak jugak dpt brooch dri hasil tgn kak diana .

Athirah Diyana berkata...

comelnya diana!!! geram tgk, mesti kiut je pakai kat tudung

Jari Manis berkata...

cutelah semuanya boleh buat jual tu

Nao Mei berkata...

Waw..cantik lah..kalau cik akak buat entah menjadi ke tidak..haha

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Shantekkkkkk... Hihihi Kat sini susah nak dapat barang kraf macam tuu :'(

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign