Anugerah Terindah: Buat Brooch Comel....Comel Lah Sangat

Halaman

21 November 2015

Buat Brooch Comel....Comel Lah Sangat





Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....Terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....Berapa hari tak ada nak update apa² entri sebab tak ada idea sebenarnya nak update apa cerita....hihi




Sebab baru nak ceburi bidang membuat brooch ni,jadi cerita semalam Diana nak update pasal brooch jak yer.....Semalam lewat tidur sebab Diana buat brooch untuk buat duit tambahan,adik² kat sini sibuk nak suruh Diana buat...alah...Diana buat sikit² jer ikut permintaan adik² kat tempat Diana je dulu belum berani nak terima tempahan dari luar...InsyAllah doakan Diana yer....






Gambar kat bawah pula brooch yang Diana buat tengahari tadi....Diana gabungkan 2 brooch jadi 1 brooch...saja cari kelainan...hihi....






Ok lah untuk entri hari ini...esok dah hari minggu dan Diana ucapakan selamat berhujung minggu untuk semua....InsyAllah esok sambung buat brooch lagi...










21 ulasan:

Salina Johari berkata...

warghh....cantik ...comel...kreatif betul..

Meeya Techik berkata...

pandainye akak... cute !

PeRdU cINta berkata...

Kreatif..sabar dan tekun...taraaaa...itulah hasilnya...good job..PC like...alhamdulillah..

Khir Khalid berkata...

Assalam Diana... menarik dan cantik ni. Boleh pergi jauh tu... semoga terus sukses dan maju jaya ya... aamiin. All the best!!!

Khai♥Rin : anies berkata...

Berseni tangannya... kreatif! ;)

Khai♥Rin : anies berkata...

Boleh kembangkan bisnes ni!

Wa berkata...

Wow weeee..comelnyaaa..secomel tuan yang membuatnya..hihihi.Pas ni boleh jual online lak Diana..

Asha Lya berkata...

Comel kreatif tgn akak, blh suda jual tu

Cik Yanie berkata...

waaa comelnya. buatkan yanie :P

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Waaa wawwawa shantekkkkkk.... Suka suka ^^

Maria Firdz berkata...

Wah.. Berbakat kak diana...

iryanty ahamad berkata...

Cantik kreatif...bagilah kak yan 1..leh tak...

Ana Fatihah berkata...

Macam dah makin pro je kak. Hehe :D

Farrah MF berkata...

Tak lama lagi dah boleh buat bisnes brooch ni Diana :)

Zie Has berkata...

memang comel sangat lah ... kreatif diana :)

Mizz Aiza berkata...

rajin buat.. memang comel.. ;)

Cikgu Norazimah berkata...

Salam mesra dear ;)

Jemput join giveaway mudah CN ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-cinta-by-cn.html

Atie Yusof berkata...

cantiknya...rajin sis.. :)

The Kehalusan Kelembutan berkata...

InsyaAllah boleh jadi salah satu punca rezeki ni kak

Siti Yang Menaip berkata...

woooah comelnyaaa buat sendiri.. bagus2..
lepas ni boleh buat GA la aaaahahah.. pandai ceq =P

Dunia Zumal berkata...

Memang comel tu Diana ^^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign