Anugerah Terindah: Idea Pek Gula- Gula Untuk Hari Jadi Anak Buah

Halaman

17 November 2015

Idea Pek Gula- Gula Untuk Hari Jadi Anak Buah






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....Terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semuanya....2 hari tak ada update blog sebab masalah line internet ni dan nak berblogwalking pun tergendala seketika...Kepada semua sahabat blogger yang singgah komen dekat blog Diana ni InsyAllah masa line dah ok Diana pasti akan ke blog sahabat...sabar menanti tau....hihi..




InsyAllah 23hb ni adalah hari jadi anak buah Diana sekali di sambut dengan kak dia dan makcik Diana tapi bukan makcik Diana dia makcik dari sebelah mak dia...Jadi makcik dari sebelah bapa dia (makcik Diana) nak buat kan sesuatu untuk di berikan pada tetamu cilik yang datang nanti....hihi...Idea ni Diana dapat dari blog FAMF Tower yang pemiliknya seorang yang sangat kreatif dalam menghasilkan DIY & Crafts.Diana sunggah terpesona  dengan setiap apa yang dihasilkannya.






Nak buat senang jer...cuma ikut langkah² gambar kat atas tu...







Cantik tak...kena puji ni sebab siapa lagi nak puji kalau bukan yang membuatnya kan....hihi...








29 ulasan:

Asha Lya berkata...

Budak2 msti suka..comel ja kan.kreatif akak ni hhehe

Khai♥Rin : anies berkata...

Simple...ramai yg berkenan tu ;-)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

cantik

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

simple...

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Bungkusan yang pasti ingin dimiliki oleh sesiapa pun.

PeRdU cINta berkata...

Tak cantik la diana..tapi.......cute dan comel sangat..warna pink..ada bear..reben lagi...nak satu boleh..nice..thumbs up..

Mummy Julia berkata...

Cantik! Gud job Diana.. :D

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Farrah MF berkata...

Cannnntikkkkkk! Mesti excited si cilik2 dapat pek gula2 tu :)

Farrah MF berkata...

Comel la kertas wrapper bebear tu =)

Ana Fatihah berkata...

Seronoknyaa dapat gula2 dalam pek cam gitu. Nak satu boleh? Hehe

Aiy Ayumna berkata...

Cantik sekali.. tapi gambar gula-gulanya mana? :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

blogwalking

Atie Yusof berkata...

wahhh rajinnya sis...cantik bah.. :)

Kathy R'bain berkata...

Kreatif..

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

Comelnyaaaaaa! budak budak memang suka barang barang comel ni..kreatifnya awak!

Zie Has berkata...

cantikkkk kreatifnya diana ... rajin pula tu buat sendiri :)

Cik Yanie berkata...

cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cik Yanie berkata...

new entry http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/follow-my-second-blog.html

salaminzaghi berkata...

cantik niannn :))

Zie Has berkata...

bertuah anak buah diana ... sebab makcik diorang rajin :)

Cik Yanie berkata...

saya tagg akak.

Khir Khalid berkata...

Comel dan kreatif... pasti kanak2 suka dan pasti tertarik... :)

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Simple yet nice laa.... Hihi Mesti budak2 berkenan nie...
Saya pun suka tengok kraf kat blog Kak Farrah.... Banyak dapat idea dari sana :)

Maria Firdz berkata...

Alahai...comel..

iryanty ahamad berkata...

Pilihan kertas yang sesuai dengan tema

tiga lalat berkata...

chantek n kreatipnyerr ., ;p

Siti Yang Menaip berkata...

bagusnnyee.. rajin jugak buat cemni..
kalau CT hehe.. pack dlm plastic biasa je..

Dunia Zumal berkata...

Sesuatu yang kreatif ^^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign