Anugerah Terindah: Donut Malt Berkeju

Halaman

20 Oktober 2015

Donut Malt Berkeju




Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai...terima kasih kepada semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini.....Sejak Diana ke blog FAMF Tower ada saja yang terbaru tentang Diy&Crafts,tentang resepi....Macwm- macam crafts yang comel,cantik dan kreatif hasil sentuhan dari blogger  Farah....Sama juga dengan resepi yang beliau kongsikan membuatkan Diana membuak-buak untuk mencuba resepi dari Farah.








Tadaaa....ini dia resepi dari blog FAMF Tower yang Diana cuba buat...En. huby Diana suka sangat katanya sedap tapi tak lah sesedap donut malt berkeju Farah.....Diana buat sikit jer sebab takut tak menjadi nanti.....hihi.........Terima kasih Farah sudi kongsi resepi donut malt berkeju ini....Kalau sahabat blogger dan pengunjung nak cuba buat resepi ni jom ke entri Donut Malt Berkeju dari blogger Farah.





22 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

bak sini sikit..lapo ni ;-)

Cik Yanie berkata...

nk sikit :D

tiga lalat berkata...

wahh rajinnyerr., ;p

Kathy R'bain berkata...

mesti sedap tu sis..

Asha Lya berkata...

Da keju msti sdp feveret lya nie hhehe

Farrah MF berkata...

Cantik bulat-bulat donut, Diana. Tak perlu berterima kasih la,,.saya hanya kongsi idea utk isi & saduran donut je :)

Melissa Muklis berkata...

tengok pun dah rasa sedapp.. hehehe :D

Meeya Techik berkata...

mcm sedap jea :D

Mr Mahmud berkata...

wahhh sedapnyaaaaa....

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sdpnya tgk donut tu...

Sally Samsaiman berkata...

melampau la resepinya kak...kahkah...tak pasal-pasal sally pun nak g usha resepi diaa...hahahaha

Zie Has berkata...

sedapnya ada cheese ... nak buat juga la bila beli cheese nanti ;)

✿LiyaNa RoHazi✿ berkata...

Wahh ..bila mkn donat nieyh dalam dya ada keju eh .. mnarik ni ..

✿LiyaNa RoHazi✿ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
✿LiyaNa RoHazi✿ berkata...

Wahh ..bila mkn donat nieyh dalam dya ada keju eh .. mnarik ni ..

✿LiyaNa RoHazi✿ berkata...

Wahh ..bila mkn donat nieyh dalam dya ada keju eh .. mnarik ni ..

❤Kamsiah❤ berkata...

terserlah kegebuannya...mengoda tekak ni..

Zie Has berkata...

teliur tengok cheese cair dalam tu ... ermm bila nak beli cheese ni :)

Zizie Zack berkata...

giur tgk keju meleleh.. hehehe

leya yeolly berkata...

macam sedap. hehheehhehe, tapi kalau inti dia cokelat pun sedap juga

The Kehalusan Kelembutan berkata...

wah akak terus cuba.
mmg rajin sangat..
hewhew nak jugak cuba tapi bahan takdop

Jari Manis berkata...

bila sebut Farrah FAMF tu...resipi yg dia kongsi semua sedap dan senang di buat

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign