Anugerah Terindah: Hadiah Dah Sampai - Red Instant Shawl Magic Plain

Halaman

16 Oktober 2015

Hadiah Dah Sampai - Red Instant Shawl Magic Plain







Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai...terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua kerana sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini.....Sebenarnya hadiah no Diana dapat kemarin lagi tapi tak sempat nak di entrikan sebab sibuk.......Petang ni ada masa kejap sebelum memulakan aktiviti kat dapur tu Diana buatlah entri ringkas ini.....














Diana menang hadiah no.6 iaitu Red Instant Shawl Magic Plain dan Diana join giveaway dari blogger Mdm Nissa...Terima kasih blogger Nissa atas pemberian hadiah yang cantik ini...Kepada sahabat yang nak kenal dan tercari-cari. instant shawl dua muka Zahira dari Nisa Hijab by NBS. jomlah ke blog ataupun ke instgram di sini dan di sini.





19 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Alhamdulillah... Cantiknya..

Puan Wawa berkata...

Alhamdulillah tahniah..")

Khai♥Rin : anies berkata...

tahniah...bleh bergaya sakan la pasni ye ;-)

Siti Nurzafirah berkata...

Tahniah Kak D ~ cantikkk..

nanti post gambar dengan shawl baru ye... ^_^

PeRdU cINta berkata...

Alhamdulillah..tahniah Diana..rezeki..

Ajuya Rashid berkata...

Tahniah

Asha Lya berkata...

Murah rezki akak..msti cntik tu shawl

Meeya Techik berkata...

murahnya rezeki akak ni...tahniah kak..

Hajar Shikin berkata...

tahniah, murah rezeki

Sally Samsaiman berkata...

waahhhhh...warna merah ni!!

Zie Has berkata...

tahniah diana ... rezeki diana ni, lately ni asyik menang GA :)

Nooriah Abdullah berkata...

tahniah diana cantik nya si pinky ..

LZ - The Blog Owner berkata...

Assalamualaikum Diana,
Tahniah menang giveaway.. Cantik shawl merah, my favorite color gitu.. ;-)

Dilaella Ella berkata...

Alhamdulilah,tahniak kak..moga murah rezeki selalu ^^

Dunia Zumal berkata...

Tahniah yer Diana ^-^

Farrah MF berkata...

Tahniah, Diana!

Cik Yanie berkata...

wahh lawa!

✿LiyaNa RoHazi✿ berkata...

Tahniah sis ..

mdm nissa berkata...

Tahniah Diana dan terima kasih kembali :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign