Anugerah Terindah: Minum Petang Yang Panas-Panas

Halaman

7 Oktober 2015

Minum Petang Yang Panas-Panas






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini...terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semuanya.....Petang ni cuaca kat tempat Diana ni punyalah panas sampai kat dalam aircond pun masih terasa kepanasan...






Hari tu Diana ke majlis perkahwinan anak adik manager,tapi sebelum kami ke rumah adik manager kami singgah ke kedai 1 malaysia...ternampak minuman 3 dalam 1 ni yang berperisa malt coklat Diana beli lah sebab nak rasa juga...






Time cuaca panas-panas macam ni sebenarnya kita nak minum yang sejuk-sejuk tapi Diana lain pula,ada ker cuaca panas nak minum yang panas-panas...haha....Rasa minuman malt coklat ni boleh tahan dan dalam sepek ada 20bungkus dan setiap bungkusan tu mengandungi 30g...




















16 ulasan:

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata...

yummy

PeRdU cINta berkata...

Minum air panas atau hangat hangat elok sebenarnya..

Farah Waheda Wahid berkata...

cuaca sejuk-sejuk kat luar ni memang sedap minum yang panas-panas nih...

Dunia Zumal berkata...

Owh dah ada produk 3 in 1 yer... lama tak pergi KR1M tu ^-^

Asha Lya berkata...

Lya kat cne pun pns btl tekak maw minum sejuk2 ja klau letak ais sdp ni kak hihi

wa berkata...

Ohh..tak pernah jumpa lak yang macam ni....salam kenal.. :)

Zie Has berkata...

sedap ke? ... tak pernah lagi cuba barangan cop 1 malaysia ni :p

Zie Has berkata...

kalau sedap boleh juga nak cuba ... eh, betul ke murah sangat barangan 1 malaysia, macam iklan tu? just nak tau :)

Kathy R'bain berkata...

Nyum...

Murni Alysa berkata...

boleh cuba ni

Puan Wawa berkata...

minum air panas blh hilangkan dahaga sebenarnya..

Khir Khalid berkata...

Wahhh... marveles!!!

Farrah MF berkata...

Ni kira Milo 1Malaysia lah ni ye. Tak pernah cuba lagi.

Khai♥Rin : anies berkata...

x penah tgk lg brand ni... ;-)

Cik Yanie berkata...

memukauuu oh

Jari Manis berkata...

kalau duduk dalam bilik econd pastu minum malt coklat panas ni mmg heaven lah

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign