Anugerah Terindah: Bubur Pisang Hijau

Halaman

8 Oktober 2015

Bubur Pisang Hijau








Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua.....Hari ni agak lewat untuk Diana bersiaran akibat line internet yang begitu lembab di tempat Diana....











Tengahari tadi Diana sempat buat bubur pisang hijau saja Diana letak nama bubur pisang hijau sebab Diana letak perisa pandan dan sedikit perwarna hijau...hihi...Lepas siap buat Diana sejukkan kejap dah sejuk sikit Diana letak kat dalam peti ais nak bagi bubur pisang hijau tu sejuk lagi.Diana suka makan bubur kalau yang dah simpan kat dalam peti ais....sedap.....hihi...Pulang keja jam 4.00 tadi terus bagi keluar dari peti ais bubur pisang hijau tu dan terus layan sampai habis....hihi....






19 ulasan:

leya yeolly berkata...

makan sejuk2 memang lazat. hihihi

Murni Alysa berkata...

menarik pulak letak pewarna hijau..sejuk jer mata memandang..

Zie Has berkata...

sedapnya bbur pisang kalau makan sejuk-sejuk ... bila letak hijau jadi lebih menarik :)

Siti fironika berkata...

wah..so delicious...bubur terbaik ni.. btw, done follow #353

Puan Wawa berkata...

pisang pun boleh jadi bubur ye? hehe

:: Dhiya :: berkata...

pengat pisang ye. adoi lapar la pulak

Dunia Zumal berkata...

Zumal belum pernah makan pisang yang dijadikan bubur. Teringin juga rasa ^-^

Cikna berkata...

Klu Cikna panggil ni pengat pisang tp xmo la warna hijau sbb Cikna anti hijo.....;-)

iryanty ahamad berkata...

Warna hijau tu mnarik..macam pengat pisang

Asha Lya berkata...

Mcm buat bubur kacang juga ka tu Kak letak santan..lya x pernh lgi mkn bubur pisang.klau sejuk2 memg brtmbh sdp

Siti Nurzafirah berkata...

wow ~

macam sedap je ni.. kena pulak time sejukk...

sejuk ja tekak...

rubiah kadir berkata...

Mmg sedap kalau mkn sejuk2 sis diana...

Ni mcm nampak sira pisang pun..kreatif tu buh perisa pandan...

Ruby prnh buat kaler merah, buh sirap..buh gula..daun pandan..hehehe..

luqman zakaria berkata...

wah sedap tuh..hehe..nak cakap terima kasih jugak sebab sudi singgah blog arepnakbebel and komen kat sana..hehe

wa berkata...

Cantik sangat...sayang nak makanla Diana..hihihi

Khir Khalid berkata...

Wahhh... makan waktu petang2 sedap ni... best.. :)

Farrah MF berkata...

Wah,.bubur pisang warna hijau! :)

Khai♥Rin : anies berkata...

nakkk ada lagi x? ;-)

Cik Yanie berkata...

klu d kk ABC pisang hijau

Jari Manis berkata...

ohh letak perisan pandan ingatkan pisang tu warna hijau pastu kuah tukar kaler hiksss

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign