Anugerah Terindah: Minuman Heaven And Earth Dan Oishi Black Tea

Halaman

5 Oktober 2015

Minuman Heaven And Earth Dan Oishi Black Tea






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua....Petang ni dengan cuaca yang agak panas tambah lagi dengan jerebu yang melanda negara kita amat terasa bahangnya....Masa kat bandar sandakan kemarin Diana teringin nak rasa minuman Heaven and Earth minuman yang menjadi pilihan neelofa....Diana pilih Heaven and Earth perisa tea buah markisah....








Rasa dia sedap dan segar bila kita minum...lepas tu Diana ambil juga sebotol kecil minuman Oishi sebab Diana nak rasa juga....tengok iklan Farid Kamil minum Oishi macam sedap jak kan...Rasa Oishi ni masam-masam manis yang sempurna dan menyegarkan serta lazat sebab oishi mengandungi teh hitam yang di hasilkan dari daun teh organik yang terpilih....

19 ulasan:

Sumber Informasi berkata...

belum pernah rasa lagi oishi ni ...

Asha Lya berkata...

Dua2 pun Lya x pernh rasa lgi..akak ppggemar teh ya

Khai♥Rin : anies berkata...

2x x penah rs lg ;-)

Hajar Shikin berkata...

selalu jugak nampak iklan kat tv, tapi 2 2 tak pernah try lagi

Maria Firdz berkata...

Tak pernah rasa lagi minuman ni..

noorhaidaz eyda berkata...

Memang feveret eyda ni... masa mula2 oishi xglamer...ade offer dkt jusco..haida beli 1 katon...semua org tg pelik.hehehe...

noorhaidaz eyda berkata...

Memang feveret eyda ni... masa mula2 oishi xglamer...ade offer dkt jusco..haida beli 1 katon...semua org tg pelik.hehehe...

Zie Has berkata...

heaven and earth memang sedap ... oishi belum cuba lagi :)

Siti Nurzafirah berkata...

suka Heaven and Earth markisah jugak..

oishi tak pernah rasa lagi.. rasa macam mana ea Kak D..? hee

seraa rose berkata...

xpernah mencuba lgi heaven and earth ni. kene beli jgk ni..hehe

Dunia Zumal berkata...

Heaven and Earth pernah minum cuma Oishi ja belum...

Aisya Ahamad berkata...

Suka oishi tea. Hehe. Tapi heaven n earth tak pernah try plak.

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

pnh try..ok juga

nor azman berkata...

Xpernah try..nanti nak cuba jgk

Murni Alysa berkata...

tak pernah cuba,,boleh cuba juga ni nanti

Meeya Techik berkata...

sedap ke kak ?

luqman zakaria berkata...

tak pernah lak rasa air nih..huhu

Farrah MF berkata...

Pernah rasa dua2. Refreshing! Sesuai sangat kalau minum time cuaca panas :)

Jari Manis berkata...

teringat model Neelofa

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign