Anugerah Terindah: Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Halaman

23 Oktober 2015

Giveaway Irrayyan | Kalau Dah Jodoh





Di hari Jumaat yang indah ini Diana join giveaway yang syarat dia sangat simple rugi kalau tak join.. 







Klik banner untuk join





Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy kata kat atas, cukup 10 penyertaan mommy terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.








20 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

good luck ye

Khai♥Rin : anies berkata...

good luck

Hajar Shikin berkata...

Nka join jugak la, mana tau berjodoh dgn novel ni..kikiki

leya yeolly berkata...

Semoga berjaya kak

Cik Yanie berkata...

cek blog yanie. kita tag akak. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Siti Nurzafirah berkata...

Good luck Kak D ~

Asha Lya berkata...

Moga murah rezki akak yuhuuu

Cik Adda berkata...


Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

The Kehalusan Kelembutan berkata...

semoga Adalah rezki akak

Kak Sue berkata...

As salam Kak Sue singgah sini join GA yang sama jugak,Good luck ye :)

Dunia Zumal berkata...

Moga berjaya Diana ^-^

Farrah MF berkata...

All the best, Diana :)

irra yyan berkata...

Terima kasih kerana menyertai Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh. Jom tengok Senarai Penyertaan Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh. Happy blogwalking!

Cik Yanie berkata...

Goodluck. Kita pun join GA ni :))

http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Ms. Kejupenyet berkata...

Singgah dari GA yang sama.
Good luck ye (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

siti rahayu berkata...

gud luck yer mardiah...mamayu pon dr GA yg sama..
jemput singgah http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
moga dapat jalinkan ukhwah sesama blogger.. :)

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

Jari Manis berkata...

berjaya tak

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Gedluuuuckkkk :D

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign