Anugerah Terindah: Kad Vip Watsons

Halaman

27 Oktober 2015

Kad Vip Watsons





Salam dan selamat petang kepada semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....terima kasih yang tak terhingga kepada semuanya...




Hari tu masa Diana jalan-jalan dengan adik Diana.,kitaorang masuk kat kedai watsons yang ada kat dalam bangunan Harbour Mall Sandakan sebab adik Diana nak beli singgah pencuci muka Garnier Sakura Withe.Adik Diana adalah pengguna setia kepada produk ini sebab ngam dengan kulit wajah dia....









Sudah adik beli pencuci muka garnier sakura white ni,kitaorang pergilah ke kaunter pembayaran dan  salesman yang jaga kaunter tu perkenalkan Diana kad VIP watsons ini.








Mungkin ramai dah tahu tentang kad VIP watsons ni kan....Diana jak yang baru tau...hihi
Diana daftar jadi ahli ni dengan bayaran sebanyak RM18.00 dan banyak faedah yang kita dapat dengan menjadi ahli VIP watsons ni...kalau sahabat dan pengunjung nak tahu tentang lebih lanjut jadilah ahli VIP watsons....hihihihi

















19 ulasan:

Mimi Kyumi berkata...

Hehehe..Murahnya.Hari tu Mimi Byr Rm30 Untuk seumur hidup dan boleh d jdikn touch n go :-)

Dunia Zumal berkata...

Wah, kad tu boleh buat kad touch n go ya...

leya yeolly berkata...

sebelum ni pekerja kedai tuh ada juga tawarkan dekat leya. tapi leya tolak. hahahhah nanti kalau pergi lagi nak daftar laa

Nooriah Abdullah berkata...

slmt malam diana..
kalau dekat boleh tumpang kad diana hehee

PeRdU cINta berkata...

PC pun bayar rm30 juga kalau tak silap...boleh topup jadi touch n go..

Asha Lya berkata...

Lya da lma buat..ari tu time offer 10hinggit jak..blh kumpul point byk2 pastu tebus brg hihi

Farrah MF berkata...

Saya pun dah ada kad ni, Diana. Yg seronoknya, bila reload touch & go di watsons, tak de caj tambahan,...dapat point utk reload juga :)

Ady Shah berkata...

senang la nak guna touch n go lpas ni... :)

Puan Wawa berkata...

wawa pun ada, tpi jarang guna..")

QasehnyaRania berkata...

selalu kena suruh buat kad tp x pnh pon nk buat. sbb jrg sgt nk beli brg kt watson. stkt ni msk beli tisu itu pon sbb kebetulan.

Mummy Julia berkata...

Mummy dah ada kad watson ni tapi jarang guna. touch n go pun pakai kad yg sedia ada..hehehe :D

sekali sekala guna bole la dapat promosi untuk selected item.. Happy Shopping!

Melissa Muklis berkata...

bestnyaaa.. huhu labuan tiada watsons. T_T

Khai♥Rin : anies berkata...

aritu ada jg yg offer tp sy x nk sbb dah ada kad tng tu ;-)

Wa berkata...

Ingatkan Diana nak bagitau tau apafaedahnya..rupa2nya kena jadi ahli.dulu..ekekeke

Zie Has berkata...

memang dah lama tahu ... tapi takde hati nak daftar hehe :)

Ana Fatihah berkata...

Dah ada. Tapi, macam taktau sangat function dia. Hehe :P

Cik Yanie berkata...

Yanie pnya yg seumur hidup hehe. Gambar gunung kinabalu.

Jari Manis berkata...

sis JM salah sorang ahli kad watson ni but not VVIP lah

Kakak Tiri Cinderella berkata...

Boleh tahannn,,, Heheh Erm.... Takde kad Watson laa pulaksss.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign