Anugerah Terindah: Saya Minta Maaf

Halaman

10 Oktober 2015

Saya Minta Maaf




Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini...terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua...Terima kasih juga kepada yang sudi follow blog Diana InsyAllah ada masa Diana akan berkunjung dan follow ke blog-blog sahabat semua...












Tapi sebelum tu Diana meminta maaf andai tak sempat bertandang ke blog sahabat semua atas sebab keadaan line internet yang sangat bermasalah kat tempat Diana membuatkan Diana kurang nak berblogwalking dan enteri pun jadi berkurangan........Harap sahabat bersabar dan nantikan komen Diana kat blog sahabat setelah line internet ni dan ok...hihi....










16 ulasan:

iryanty ahamad berkata...

Tempat akak pun line kadang ada kadang tak ada

Hajar Shikin berkata...

bila line internet takde tergendala semua kerja kan

mama 3farhanah berkata...

Saya yang ada line tenet penuh ni pun jarang-jarang boleh bw. Kekangan masa. Takpa kita slow-slow bw nanti.

PeRdU cINta berkata...

tak apa..faham..itu semua di luar jangkaan kita kan...

Kathy R'bain berkata...

Takpe..its okay.. Tapi rindu juga komen dr sis..

noorhaidaz eyda berkata...

Rasanya semua tempat kot bermasalah... nk update Hello Kitty Town Part II eyda pun xlepas...

Azwar Syuhada berkata...

Samalah kita..line kadang2 macam K.O je ;)

Siti Nurzafirah berkata...

Saje lah tu Kak D...

Line internet nak jugak rasa jadi macam biskut chipsmore.. hek2

Zizie Zack berkata...

take ur time kak :)

Khir Khalid berkata...

Adat berblogging kan... ada masa mmg pasti berhadapan dgn situasi yg menyukarkan. In shaa Allah, akan terus bertandang selagi diizinkan waktu saya berblogging. Salam ceria selalu... :)

Zie Has berkata...

ingatkan minta maaf sebab apa lah :P ... happy weekend :)

Farrah MF berkata...

Tak mengapa, Diana. Biasalah kalau line internet meragam, memang tak leh nak buat apa kan,..

Asha Lya berkata...

Maaf akak d trima hhehe..gitula Kak kat cne pun kadg line pndai hilang2

Khai♥Rin : anies berkata...

kemaafan mu diterima ;-)

Dunia Zumal berkata...

Zumal pun selalu ada masalah line... asyik terputus ja...

Jari Manis berkata...

x pe diana..sis JM setia menunggu hiksss

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign