Anugerah Terindah: SEGMEN 12 JAM BLOGLIST #6 MIALIANA.COM

Halaman

19 Disember 2013

SEGMEN 12 JAM BLOGLIST #6 MIALIANA.COM










Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...













32 ulasan:

Liana Sulaiman berkata...

semoga berjaya.. dari segmen yg sama

Maya Omar berkata...

selamat bersegmen..saya pun dah join segmen yg sama..

Mardiah Diana berkata...

@Liana Sulaiman Semoga berjaya jgk kat awak..

Mardiah Diana berkata...

@Maya Omar makasi Maya...selamat bersegmen jgk dan semoga berjaya..

Azhafizah Md Nor berkata...

Fiza dah join :) Enjoy the segmen

p/s:sorry reply lewat..btw,akak tukar je url image background yang lame dengan url image background yang baru..that's all

Budu Bilis berkata...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Dhia Dirham berkata...

dari segmen yang sama
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Norhasniza Khalid berkata...

gud luck dear..

Mardiah Diana berkata...

@Azhafizah Md Nor makasi dik Fiza...ok nt akak cuba tukar...

Mardiah Diana berkata...

@Budu Bilis Waalaikumsalam dan terima kasih sudi singgah dkt blog saya..semoga berjaya..

Mardiah Diana berkata...

@Dhia Dirham Terima kasih dan semoga berjaya...

Mardiah Diana berkata...

@Norhasniza Khalid Thankz dear..

Maria Firdz berkata...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF berkata...

All the best!!
Dari segmen yang sama!:D

MyCherita berkata...

salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mardiah Diana berkata...

@Maria Firdz Salam Jumaat jgk...terima kasih sudi singgah d blog saya yang tidak seberapa ni..

Mardiah Diana berkata...

@Mime MF terima kasih yer dan semoga berjaya..

Mardiah Diana berkata...

@MyCherita Salam Jumaat jgk...terima kasih sudi jejak ke blog saya...semoga berjaya jgk kat awak..

Nuna Pringia berkata...

good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mardiah Diana berkata...

@Nuna Pringia Gud luck jgk yer...InsyAllah saya kan jenguk dekat awak...maksi sudi jenguk di sini..

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mardiah Diana berkata...

@AyuInsYiraH Salam kembali...makasi singgah dkt blog Diana..InsyAllah Diana akan singgah d blog Ayu....semoga berjaya..

Cik Anis berkata...

Singgah melawat dr segmen sama :)
Jom jenguk Cik Anis pule...ihikk~

Mardiah Diana berkata...

@Cik Anis Terima kasih atas lawatan Cik Anis ker blog Diana...InsyAllah Diana akan dtg melawat...

hanisah mat azit berkata...

Singgah dari segmen yang sama.... good luck....

http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mia Liana berkata...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Mardiah Diana berkata...

@hanisah mat azitterima kasih sudi singgah di sini...semoga berjaya jgk..

Mardiah Diana berkata...

@Mia LianaSalam kembali Kak Mia...terima kasih sudi singgah dkt blog Diana yg x seberapa ni...x sabar nak tunggu keputusan pemenang...

Aben Mpun berkata...

Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

Mardiah Diana berkata...

@Aben Mpun salam sejahtera jgk..dan selamat maju jaya jgk untuk awak...

Cikgu Norazimah berkata...

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mardiah Diana berkata...

@Cikgu Norazimah Terima kasih sudi singgah sini...All The Best untuk awak jgk...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign