Anugerah Terindah: YEAR END GIVEAWAY BY AFNA

Halaman

6 Disember 2013

YEAR END GIVEAWAY BY AFNA





Pagi-pagi da join segmen...Diana sangat terujah pulak nak join GA ni..sejak Diana menang GA....hehe..Diana suka join Segmen GA yang simple-simple jer...sb Diana ni belum reti sangat lgi psl GA ni..kalau ada rezeki Diana leh menang lgi...syukur teramat-amat...jadi apa tunggu lagi.. Jom kita join segmen ni anjuran adik Afna  ( http://afna-in-da-house.blogspot.com )...syarat-syarat dia pun simple aje...



 SYARAT-SYARAT 
❀ be Afna follower

❀ please like this page afna_beauty <
❀ follow Instagram INI *for those yg ada IG la*
❀ will end on 16 January 2014 *after final exam*
❀ copy banner GA dan linkkan ke entry INI sahaja





3 ulasan:

nor hidayah mohd nor berkata...

Salam! All the best taw!

Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

Klik link ni kalau nak join:
http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

Mardiah Diana berkata...

@nor hidayah mohd norSalam jgk...makasi dik...InsyAllah nanti akak join segmen adik...

نور افيره berkata...

salam..maaf ya...GA automatik dah terbatal cz xckup syarat 30 person join until 16 Jan..if u read all content in my GA and update in my blog, u'll know about it dear...so sorryyy.. T.T

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign