Anugerah Terindah: Macam Comel Jer...Macam Cute Jer...

Halaman

6 Disember 2013

Macam Comel Jer...Macam Cute Jer...

 
 
 
Salam petang Jumaat untuk semua sahabat blogger yang Diana sayangi...petang-petang mcm ni xtau nak buat entri apa...Diana sebenarnya xpandai sangat nak update-update entri ni...x ada idea yang nak di kongsi..entri Diana asyik-asyik pasal Diana join GA...Diana da teruja nak join GA ni...menang tau tak,Diana x kisah sangat..Diana join untuk memeriahkan segmen dan berkenal-kenalan sesama blogger..pada yang sudi...hehe...kalau menang Diana bersyukur dan kalau x menang,bukan rezeki namanya...
 
 
 
pakaian adat kaum Bugis
 
 
 
Tengok x gambar kat atas tu...nampak macam comel jer...macam cute jer...hehehe..gmbar kat atas tu adalah anak buah Diana..dia mengenakan pakaian adat kaum Bugis..pakaian ni selalunya dikenakan pabila sesorang tu nak berkahwin atau jadi anak pengantin untuk kanak-kanak yang ada kaitan dengan pihak yang berkahwin tu...
 
 
 
 
 
 
 

5 ulasan:

Cik Tieka berkata...

kita pun org bugis jgk kak..hehe.yelah, sy pun sama baru rajin nak join GA bulan nih ^^

Mardiah Diana berkata...

@Cik Tieka eya ker adik pun orang bugis jgk...eya la dik skrg ni akak suka dan happy lau dpt join GA ni...menang tau kalah xapa..janji dpt memeriahkan dan mengenali sesama blogger...

Miss Ika berkata...

Salam ika datang blogwalking.

birthday giveaway ika tengah berlangsung, jika ingin memenangi barangan kecantikkan dari
the body shop, etude house, elianto, crabtree evelyn, himalya + lain2. meh jemput join
http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html. Nak join meh, just komen je . simple sangat hadiah? nak tgk kena terjah blog ika.

Rachmat Tubagus berkata...

Hallo Assalamualaikum, salam kenal
Kalau boleh nak tau, apakah Bugis ini dari Sulawesi?
Comel sangat kawan si dia

adrianna syaz berkata...

Amboi comeynya dia pakai baju cmtu..kak..sya dulu pun keje join ga je..sbb x pndai nk tlis2 entry..tp lama2 ok je..sya tulis je apa yg nk ditulis..hehe ^_^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign