Anugerah Terindah: ROOFTOP PRINCE ..I Love Drama

Halaman

9 Disember 2013

ROOFTOP PRINCE ..I Love Drama

 
 
Selamat malam sahabat Blogger yang Diana sayangi...malam ni tiba-tiba pulak Diana ternonton salah satu drama korean yang Diana minati...mgkin drama ni da lama,tapi Diana tak bosan dgn drama ni walaupun Diana nonton setiap hari...siapa kat sini pernah nonton drama korea"ROOFTOP PRINCE"...drama ni ada 20episod....
 
 
 
 
 
Rooftop Prince Drama Korea

 
 
 
 Diana tak pandai bagaimana nak mulakan cerita ni...tapi bagi Diana drama "ROOFTOP PRINCE" adalah drama yang bergenre fantasi,romantis dan ada jugak unsur komedi...Drama ini di bintangi oleh beberapa artis terkenal korea seperti :
 
Pelakon Utama
 
   
Park Yoo Chun as Lee Gak / Tae Yong Han Ji Min as Bak Ha/Bu Yong

 
 
 
 
Lee  Taesung  as   Young  Taemoon   Jung Yu mi as Hong Se Na
 
 
 
 
 
 
Sahabat / Pengikut Putra Mahkota Lee Gak,
 
Lagu-lagu ost dalam drama ini pun best-best tau...
 
 
 
 
 
 

5 ulasan:

Nur Sakinah® berkata...

Assalamualaikum..kak klu sy ska drama i'm sorry i love you dgn couple or trouble.. Hihi

Azhafizah Md Nor berkata...

cerita korea selalunya memang best :)

adrianna syaz berkata...

Sya pun tgh duk tgk veta korea je ni kak..tmbh hero yg cute2..hehe

Mardiah Diana berkata...

@adrianna syaz Eya la dik Adrianna...ni pun baru lepas tengok ceta" The Great Doctor"...hbis da ceta dia...akak tau adik pun suka tengok ceta korea..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Azhafizah Md Nor dgn pelakon2 yang cute-cute tmbh lgi jln cetanya yg best...lagi la akak suka nonto dik Fiza...hehe..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign