Anugerah Terindah: ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Halaman

4 Disember 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY










pict dari google






Ni la gambar yang akak dpt dri google...nak snap kt kawasan luar tdi xada pulak hujan hari ni...hehe...Apa-apa pun hujan adalah Rahmat dari Allah yang di turunkan kepada kita di muka bumi ini...bak lagu Allahyarham Dato'SudirmanHj Arshad....HUJAN YANG TURUN BAGAIKAN MUTIARA...BERKILAU BERSINAR BERKERDIPAN...SUBUR MENGHIJAU BUMI...TERBENTANG..





12 ulasan:

Nur Sakinah® berkata...

Assalamualaikum kak..selamat bersegmen and good luck yer..

adrianna syaz berkata...

Wah..akk..siap dgn ulasan dan ada lagu lagi..best2..gmbaq tu pun sgt cntik..tima kasih akk..sdi join ga sya x tak seberapa ni..^_^ ♥

Mardiah Diana berkata...

@Nur Sakinah® Terima kasih dik ekin...

Mardiah Diana berkata...

@adrianna syaz Gambar dri En. Google jer yg akak dpt..hehe..sama2 dik..akak suka join GA ni,tpi kadang akak xreti...hehe..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata...

Assalamualaikum,
Selamat bersegmen semua!
Jika ada kelapangan, jom join contest Hijrahku di www.maeraismail.com
Lelaki perempuan boleh join.
Pelbagai hadiah spt wang tunai, tasbih mutiara, hinggalah ke topup credit!

Jgn lupe jenguk. Wassalam =)

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

tahniah,
sila tinggalkan nama dan alamat di ruangan komen
http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/12/pemenang-keychain-miniga-4.html

boleh like fanpage saya disini
https://www.facebook.com/pages/Nazirahnyerr-Blog/662743720433170

dan boleh rujuk sini untu buang word-verification bagi memudahkan follower untuk tinggalkan komen
http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2012/07/cara-nak-buang-word-verification-pada.html?showComment=1361785092400#c851450775334805255

tq so much..;)

veesandy berkata...

titisan hujan tu nampak cantik ...

Khir Khalid berkata...

Salam singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini & jemput singgah ke blog ye. Salam ukhwah & good luck.. :)
http://www.khirkhalid.com/2013/12/adrianna-syaz-first-giveaway.html

Mardiah Diana berkata...

@NaZiRaH @ Ezyra Terima kasih adik Nazirah...

Mardiah Diana berkata...

@veesandy terima kasih Veesandy...ambil dari En. Google...hehe....

Mardiah Diana berkata...

@Khir Khalid Terima kasih Khir Khalid...Salam Ukhwah jgk dan semoga berjaya...

Mardiah Diana berkata...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail InsyAllah saya akan jenguk yer...terima kasih sudi singgah sini..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign